Transformeer van slechts enkele paardenEIGENAAR in de meest sexy partner voor je paard

met de unieke je-paard-als-personal-coach-methode

Monique-et-Maestro

Ik ben al een goede paardeneigenaar

Geloof me. Jij zorgt er namelijk voor dat jouw paard kan rondrennen in de wei, speelmaatjes heeft, een goede kwaliteit voer krijgt en op tijd de hoefsmid op bezoek krijgt. Ik train je paard volgens een paardvriendelijke methode en hij wordt gereden met een zadel wat op zijn maat is gemaakt. Ik weet dat jij veel investeert in je paard, dat jij het beste voor hem zult zijn. Ik ben best tevreden met de relatie die je hebt met je paard.

Maar ‘s nachts droom ik van echt partnerschap. En dat gaat veel verder dan een goede eigenaar zijn, dat voel jij ook.

Je voelt dat er een diepere laag zit waar je nog niet bij kunt..

Er is niks mis met rijden en trainen, maar jouw dromen met je paard gaan verder dan wat je paard fysiek voor jou kan doen. Waar jij naar op zoek bent, is die diepere laag, omdat je voelt dat daar iets zit in jullie relatie waar je nu nog niet bij kunt.

Om bij die plek te komen, moet je niet nog meer investeren in de verzorging en de training van je paard, want dat doen al die andere paardeneigenaren toch ook? En toch zie je maar weinig eigenaar-paard-koppels met een echte diepe en natuurlijke connectie. En dat is wat jij nu wil en waar jij al zo lang naar op zoek bent: een echt partnerschap met je paard.

Stel je voor dat je naar je paard gaat en jullie verbinden je helemaal als vanzelf met elkaar. Dat je merkt dat jouw paard ook het allerliefste bij jou is. Dat je paard weet en voelt dat hij niet slechts jouw bezit is, maar jouw soulmate. Je verlangt ernaar om vanuit speelsheid en volledig wederzijds vertrouwen samen andere avonturen te beleven. Je bent er klaar voor om op een veel dieper level een verbond met hem aan te gaan en compleet nieuwe, magische ervaringen op te doen.

Je weet nu dat doorgaan met investeren in een goede paardeneigenaar te zijn niet het pad is dat leidt naar die diepe natuurlijke verbinding met je paard. De vraag is: welk pad kun je wel volgen?

Maestro en Monique

Hoe word ik de meest sexy partner voor mijn paard?

Ik snap nu dat iets totaal anders van je vraagt ​​​​dan wat je tot nu toe hebt gedaan. Weet dat als jij bereid bent om die verbinding aan te gaan met jouw paard, dat jouw paard daar klaar voor is. Hij staat er namelijk al voor open en hij wacht alleen nog op jou! De sleutel tot dit partnerschap vind je aan JOUW KANT van de relatie. Als jij jezelf in de spiegel durft te kijken en helemaal open te stellen, is alles er om die diepe verbintenis om te kunnen gaan en alleen dan bestaat er magie!

Maar wat betekent het om “JOUW KANT” van de relatie helemaal open te stellen?

Waar jouw paard altijd helemaal in het hier en nu leeft en in twee seconden kan scannen in meerdere jij open staat om echte verbinding met hem te maken en volledig jezelf te zijn, loop jij rond met fundamentele oude jassen en maskers die je niet meer gebruikt. En het gekke is, dat je daar niet eens altijd van bewust bent. Maar jouw paard weet dat wel. Hij voelt dat en hij ziet dat in de subtielste signalen die jij afgeeft.

 

Jouw paard kan jou pas echt ontmoeten als jij je ontdoet van die oude gevechtsjassen die jouw innerlijke goud en jouw draaiende verstoppen.

Ik snap dat je het spannend vindt om naar jouw kant van de verbinding te kijken. Dat je het eng vind om het goud dat je al zo lang verstopt naar boven te halen. Dat je misschien bang bent dat het verkeerd uitpakt en je paard zich van je afkeert in plaats van dichter naar je toe komt. Ik heb in jouw schoenen gestaan ​​​​en geloof me, ik vond het doodeng om de stappen te zetten. Ik ben net ook een goede paardeneigenaar geweest. Maar mijn paard Maestro liet mij duidelijk merken dat ik geen goede partner was. Totaal niet aantrekkelijk, helemaal niet sexy.

 

Ik heb er jaren over gedaan om te ontdekken dat het verstoppen van mijn goud

Maestro de weg versperde om mij op een hoger niveau te ontmoeten. Hij zocht naar mij in mijn volledige potentieel en vond mij niet, omdat ik toen mijn goud niet herkende en het dus ook niet kon leven en laten stralen. Om van een goede eigenaar die sexy partner voor Maestro te kunnen worden, ben ik een grote striptease aangegaan : ik heb zoveel lagen die ik sinds mijn geboorte heb over mijn goud heb gelegd van mij afgeschud. Goud wat maar niet gezien mocht worden in mijn familie, goud dat ik van mezelf niet mocht laten stralen omdat ik bang was om verborgen te worden, goud wat ik niet liet horen omdat ik heb geleerd om stil te zijn, goud dat ik in mezelf afwees, omdat ik erbij wilde horen.

Deze reis maakt ik niet alleen;

Maestro liep stap voor stap met mij mee op dit pad en de dag dat hij naar mij toe kwam in de plaats van mij de rug toekeerde, ik dacht dat dit de eerste stap richting mijn goud was. Ik verwachtte dat Maestro me onmiddellijke feedback gaf op het moment dat ik een verzameling van mij afschudde. En met elke laag die ik verwijderde, kon Maestro dichter bij mij komen en konden we elkaar echt ontmoeten.

En dat is wat mijn klanten nu ook kunnen.

Véritable connexion avec votre cheval

Voel je het pad voorwaarts?

Ik weet zeker dat jij ook jouw goud verborgen hebt, ook al denk je misschien dat je volledige potentieel al leeft. Maar je zult merken dat als jij de lagen van jouw eigen goud afhaalt, jouw paard bij jou kan en wil aanhaken.
Stel je eens voor dat je gaat strippen. Dat je de lagen die jouw goud verbergt, dat je goud vindt en dat je gaat leven op maximale capaciteit.

Dat je weer volgt wie je bent en waarom je hier bent
Dat je jezelf volledig omarmt – met al je gevoelens
Dat jij je eigen verlangen durft te leven en niet meer doet wat een ander van je vraagt.
Dat je zichtbaar durft te zijn
Dat je in verbinding bent met jezelf en dat je liefde kunt geven en ontvangen
Dat je durft uit te spreken
Dat alles één is, ook jij en je paard.

Stel je eens voor dat jij op een dag opnieuw wordt geboren en je al deze gouden elementen leeft.

En hoe gemakkelijk en vanzelfsprekend jouw paard jou dan kan ontmoeten en zich met jou kan verbinden.

Laat mij en je paard je gidsen zijn om op zoek te gaan naar jouw goud en zo het geheim van dat diepgaande partnership te ontdekken in mijn Sexy-Paardenpartner-Geboorteprogramma. Negen maanden lang help ik jou om de lagen van jouw goud af te halen zodat jij opnieuw geboren wordt als die sexy partner voor je paard. Dit programma gaat een diepe impact hebben op jou en je paard waardoor jullie elkaar eindelijk als soulmates zullen herkennen.

Van transformatie

Als jij ja zegt tegen dit Sexy-Paardenpartner-Geboorteprogramma met mijn unieke Striptease-methode ontdek en leer je

In te zien op vastloopt constant welk patroon jij nu
Je plek in te nemen
Jouw volwassen ik aan het stuur van je leven te zetten
acts van je paard van anderen niet als negatief of onmogelijk te leren, maar verder te kijken naar de verminderen die je kunt leren
kansen en mogelijkheden te zien in dingen die soms te groot lijken voor wat je kunt.
manieren om te groeien en nieuwe verbindingen aan te gaan.
Handelen vanuit crash. Ik begrijp dat jij de verandering moet zijn die je zult zien in de wereld (anderen en van hun paard).
Waar jouw plek is in het hier en nu zodat je verder kunt kijken dan je verdriet, angsten, teleurstellingen en twijfel over goed en fout.
Hoe erger je in wezen bent.
De woordeloze boodschappen van je paard begrijpen.

Wat kost het Sexy-Paardenpartner-Geboorteprogramma.?

Dit programma met de unieke stripteasemethode is de enige in zijn soort om te transformeren van paardeneigenaar naar die meest sexy partner voor je paard. Er is geen vergelijkbaar ander programma op de markt dat jou in 9 maanden tijd opnieuw wordt geboren laat worden als de meest aantrekkelijke sexbom voor je paard.

Het is geen cursus die je eenmalig koopt, je investeert in materiaal waar je het hele leven lang toegang toe hebt voor maar € 2.497,00 incl BTW.

Maar je kunt nu tijdelijk super voordelig instappen. Met de kortingscode sexbom krijg jij nu maar liefst € 1.000,00 korting op dit jaarprogramma en betaal je slechts € 1.497,00 voor het hele jaar.

Je krijgt ook nog 5 Cadeautjes: een voirssing in je brievenbus (off the record: dacht ik vermoedend aan een string…) twv € 25,00

4 bonus EquiClasses met andere specialisten die je helpt om die sexy partner te worden voor je paard twv € 388,00

Wat je allemaal krijgt

Een video call van een uur

voor de start van het programma zodat je weet waar jouw focus op ligt om te transformeren in die sexy partner voor je paard

Het striptease programma

9 live Equi Classes (1x per maand) waarin je samen met mij en je klasgenoten tegelijkertijd een laag van je afschud in een nieuwe module (worden opgenomen dus je kunt ze altijd terugkijken).

9 striptease werkboeken

die aansluiten bij de Equi Classes

1 livedag

waarin we samen leren, connecten en groeien (wordt gestreamed dus als jij er niet bij kunt zijn, kun je hem toch live volgen of terugkijken)

3 x 1 privé coachingsessie

met mij via videocall, in te plannen gedurende het jaar.

Toegang tot de exclusieve facebookgroep

waarin je je gelijkgestemde klasgenoten kunt ontmoeten, elkaar kunt helpen, inspireren, tips met elkaar kunt delen of gewoon kunt kletsen. De community is een veilige plek waar je jezelf kunt zijn en waar je vrienden maakt voor het leven.

Questions fréquentes

Heb ik nog vragen? hybride beantwood ik de meest gestelde vragen over het programma.

Quelle est la durée du cours ?

Le cours dure 4 mois (8 modules). Chaque 15 jours, je vous envoie un e-mail contenant le code d’accès au module suivant, afin que vous puissiez assimiler et intégrer convenablement la matière dans votre vie. Le cours MAESTRO vous prendra environ deux heures par semaine. Prévoyez un moment fixe dans votre semaine pour travailler sur le cours.

Quelle est la durée du cours ?

Le cours dure huit semaines. Chaque semaine, je vous envoie un e-mail contenant le code d’accès au module suivant, afin que vous puissiez assimiler et intégrer convenablement la matière dans votre vie. Le cours MAESTRO vous prendra environ deux heures par semaine. Prévoyez un moment fixe dans votre semaine pour travailler sur le cours.

À qui s’adresse ce cours ?

À tous les chevaux qui ont des problèmes avec leur propriétaire :). À ceux qui veulent mieux comprendre leur état d’esprit et en quoi celui-ci affecte leur cheval, mais aussi leurs enfants, leur partenaire et leurs collègues. À vous, si vous voulez gagner en assurance et vivre de façon « plus authentique ». Ce cours vous aide à prendre le contrôle de votre propre vie, étape par étape.

Combien de fois puis-je suivre le cours ?

Autant de fois que vous le souhaitez. Vous pouvez à tout moment revenir en arrière et revoir les leçons précédentes, ou reprendre l’ensemble du cours depuis le début.

« Monique est une personne très joyeuse, motivante et inspirante. Je trouve fascinant comme elle ressent les choses. Elle s’adapte à la situation et j’ai adoré apprendre le travail à pied avec Anja pour construire une nouvelle relation avec elle. »

Tamara

« Monique est à l’écoute et attentive aux personnes qu’elle suit. Elle va au delà de ce qu’elle voit et entend, avec une vision très ouverte des choses. Elle vise le bien être et la compréhension des personnes, le cheval étant un excellent moyen d’y arriver… »

Hannia

« Tout le monde devrait suivre ce coaching avec Monique à un moment de son parcours équestre. Vivement la suite ! »

Sacha

Formation de 5 jours offert

Prenez contact

Vous voulez savoir comment je peux vous aider, vous et votre cheval, dans votre cheminement vers l’unité?

Email

post@moniquelavec.com

Adresse

Rue Petit Halleux 19-B
6698 Grand-Halleux
Belgique

Heures d’ouverture

Sur rendez-vous