Bevrijd jouw business

Safe Space Sessie 

Online privé-coaching
1,5 uur

Monique ik zou zo graag….

Stralen in de spotlights

“Ik verlang er naar om mezelf te laten zien, gehoord te worden en gezien te worden voor wie ik werkelijk ben, zonder angst voor veroordeling of afwijzing vanwege mijn seksueel misbruik verleden.”

Mijn creatiekracht vrijuit laten stromen

“Ik zou zo graag mijn creativiteit en visie omarmen, en moeiteloos en op mijn eigen manier mijn dienst, product of boodschap in de wereld te brengen. Omdat ik weet dat ik een transformatie breng in het leven van anderen.”

Mijn eigen waarde erkennen en omarmen

“Ik verlang er naar om vol vertrouwen de waarde van mijn diensten te belichamen en zonder terughoudendheid geld te vragen voor mijn expertise, mijn goud. Ik zou zo graag …financiële vrijheid willen ervaren zonder schuldgevoelens of twijfels over of ik wel het recht heb om te ontvangen.”

Mijn authentieke stem vinden

“Ik verlang er naar mezelf en mijn missie krachtig en onbelemmerd uit te spreken, vrij van onderdrukking en angst.”

Dit zijn slechts vier verlangens die ik bijna dagelijks hoor. Het is niet zo dat deze diepe wensen voor het eerst opppoppen in hen zelf en in hun bedrijf. Aan deze diepe verlangens zijn diepgewortelde angsten gekoppeld die voortkomen uit het trauma van hun seksueel misbruik. En die maken dat je onderneemt vanuit trauma-response en nog niet FEARLESS onderneemt.

Wat is jouw diepste verlangen?

Ik zie jou.

Ik hoor jou.

Ik zie en hoor door jou heen.

Dat is het goud dat ik heb ontwikkeld in mijn persoonlijke seksueel trauma.

Ik weet dat we het hier niet hebben over “mindset blokkades”; het zijn jouw overlevingsstrategieën die je hebt ontwikkeld om jouw trauma te overleven en die jou op de achtergrond nog altijd beschermen. En je draagt deze overlevingsstrategieën mee in je bedrijf, meestal zonder dat je ervan bewust bent.

En op die manier bevries je je business.

In mijn op trauma gebaseerde business coaching houd ik rekening met alle aspecten van jou als ondernemer als geheel. Want wat zich in jou manifesteert, zal ook in je bedrijf verschijnen, alles staat tenslotte met elkaar in verbinding.

In de online Safe Space Sessie duiken we anderhalf uur lang in jouw diepste verlangen. En in de grootste angst die jou ervan weerhoudt te doen wat je te doen hebt in je bedrijf, zodat je de jouw helende reis kunt starten om jouw business te bevrijden van het trauma van jouw seksueel misbruik.
Met de Safe Space Sessie zet je de eerste stap richting FEARLESS Ondernemen.

Na de Safe Space sessie

Heb je gezien en gevoeld hoe een bepaalde persoonlijke blokkade jouw diepste verlangen voor je bedrijf belemmert, zodat je een stap kunt zetten richting heling en transformatie.

Ervaar je verlichting en bevrijding, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en je meer ruimte creëert voor groei en een opwaartste energie. 

Heb je een praktisch businessadvies, waardoor je bent voorzien van een tastbare strategie en die je direct kunt implementeren, waardoor je de weg vrijmaakt voor groei, succes en vervulling in jouw ondernemersreis.

Heb je de eerste stap gezet naar FEARLESS ondernemerschap

In de Safe Space Sessie kan ik gebruikmaken van een online tafelopstelling, visualisatie, healing, business coaching en creatieve therapie. Wat ik precies inzet, dat voel ik in nadat ik jouw aanvraag heb ontvangen. Voor de sessie ontvang je van mij een mail waarin je informatie ter voorbereiding, zodat je zoveel mogelijk uit jouw Safe Space Sessie haalt

Dit is voor jou als…

Jij persoonlijk jouw ervaringen met misbruik al hebt aangekeken, maar het gevoel hebt dat er iets niet stroomt in jouw bedrijf. En nu je weet dat jouw verleden hierin een rol speelt, wil jij ontdekken wat jij daardoor in je business laat liggen en hoe je dat kunt transformeren, zodat je jouw business kunt bevrijden van de gevolgen van jouw seksueel trauma en jij FEARLESS kunt gaan ondernemen.

Mijn trauma-gevoelige ontwikkelingsgerichte business coaching is geen traumatherapie is. Het is eerder een trauma-gevoelige benadering van coaching die effectief werkt met de delen van onszelf die pijn voelen en met de verstorende verdedigingsmechanismen die we als reactie daarop hebben ontwikkeld. Deze verdedigingsmechanismen en pantsering proberen niet alleen de jou te beschermen tegen het voelen van pijn, maar bemoeien zich ook met jouw bedrijf. En daar gaan we samen een shift in maken.

Bevrijd je business en boek nu je Safe Space Sessie.

En zet de eerste stap naar FEARLESS ondernemen.

€ 147,00 exclusief BTW (zit je bedrijf in Nederland gevestigd, dan wordt de BTW verlegd, dat betekent dat je die niet hoeft te betalen).