Vet knallen vanuit rust

2-daagse retraite met paarden voor ondernemende vrouwen  12-13/09/2022

Met Monique Lavec & Franka Meltzer
op een prachtige plek aan de rand van Breda

 

Remmen

We zijn vaak zo hard bezig met doorgaan, alle ballen in de lucht houden.

Je bedrijf, je familie, alle activiteiten en verplichtingen. Zo zien we niet hoeveel helderheid een beetje rust kan brengen. Weet je dat je meer bereikt door af en toe minder te doen?

Even achteroverleunen, even niks doen, even afremmen. Dan ontdek je dat door gewoon even te stoppen met je best doen, de oplossing zich vaak vanzelf aandient.

Om te kunnen blijven knallen met je bedrijf, moet je leren remmen.

 

 

Holistisch

Oplaad-
retraite

Wij, Monique Lavec en Franka Meltzer, jouw coaches, weten heel goed dat het vaak gemakkelijker is om je agenda vol te plannen met afspraken met anderen dan met een afspraak met jezelf. 

Toch doen wij dat, omdat we hebben ervaren hoeveel gemakkelijker onze ondernemingen stromen als wij een stapje terug zetten. Wij weten dat succesvol ondernemen gelijk staat aan ook rust nemen. En dat is basis van de tweedaagse retraite met de paarden, in de natuur: Vet knallen vanuit rust. Data: 12 en 13 september 2022.

En om ervoor te zorgen dat jij voldoende persoonlijke aandacht krijgt, kunnen er maximaal 8 vrouwelijke ondernemers inschrijven en je hoeft geen enkele kennis te hebben van paarden; het paard leest jou! Uiteraard zorgen wij voor een veilige omgeving zodat jij en het paard volledig jezelf kunnen zijn.

Wist je trouwens dat een oplaadretraite op nummer 1 staat van goede-weekend-gewoontes van succesvolle ondernemers? Succesvolle ondernemers weten dat ze , net als een auto, niet ver komen op een lege tank.

Herken jij dit:

 • Je staat altijd AAN. Zelfs op de bank of tijdens het eten met je gezin ben jij in gedachten kansen en mogelijkheden aan het manifesteren.
 • Je kunt moeilijk loslaten.  “Ik doe het zelf wel”, is het excuus dat je het zelf sneller (en beter) kunt.
 • Sta je op een kruispunt met je bedrijf en vraag je je af: wat nu?
 • Je voelt je soms alleen als onderneemster
 • Je zou eigenlijk zo graag eens een paar dagen alleen maar tijd willen hebben voor jezelf.

  Weet je, je bent ook gewoon mens en je hebt tijd voor jezelf nodig om jouw mooie werk te kunnen doen en verder te ontwikkelen.

  Wist je dat als je blijft doorrennen jij (onbewust) een overlevingsmechanisme activeert in het brein waardoor de rest van je brein minder toegankelijk wordt? Je wordt minder creatief, oplossingen komen minder gemakkelijk aan de oppervlakte en je lichaam gaat in de stressmodus.

  Mijn eigen leiderschap ervaren
  «Ik ben ervan overtuigd dat wil je de top bereiken met je bedrijf, dan moet je aan jezelf ‘werken’. En ik weet dat een paard een spiegel is.
  Monique en de paarden leren mij dingen die je niet in boeken vindt, zoals mijn eigen leiderschap ervaren.

  Wat ik geweldig vind aan Monique is dat ze compleet open staat voor mij. Ze heeft enorm veel ervaring als bedrijfs-paarden-coach en ze drukt altijd op de juiste knop. De coachings met Monique maken me een krachtigere ondernemer.»

  Anne-Sophie | Coaching met Monique Lavec

  Mind
  fullness XL

  Hoe vaak geef jij jezelf toestemming?

  • Om stil te staan en uit te blazen?
  • Om te ontspannen en tot jezelf te komen?
  • Om ook eens te genieten van jouw successen?

  Stel je voor dat jij twee dagen volledig wordt ontzorgd.

  Stel je voor dat:

  • Je weer bij je creatiekracht komt
  • Je inzichten krijgt in je grootste obstakel van dit moment en helderheid over je grenzen , door gecoached te worden door een paard
  • Je energielevel verhoogt door back to nature te gaan
  • Je slaapt tussen de paarden
  • Je weer bewust wordt van de kracht die in je lichaam huist
  • Je weer ouderwets fikkie gaat stoken

  Laten 12 en 13 september 2022 de dagen zijn waarop jij jezelf toestemming geeft stil te staan, te ontspannen, tot jezelf te komen en te genieten van je successen.

  Op een prachtige locatie aan de rand van Breda, combineren wij ontspanning met persoonlijke groei. En samen zijn en samenwerken met de paarden is Mindfullness XL. 

  Ik kon een aantal besluiten nemen
  « Hele fijne sessie gehad met Franka en haar prachtige paardjes. Na een voorgesprek schatte Franka in dat hte proces waar ik op dat moment in zat mbt mijn bedrijf een goed onderwerp voor de sessie zou zijn.

  Ik zette mijn doel uit met attributen en ook waar ik op dat moment stond. Met Kira wandelde ik langs de diverse stappen. Franka vertaalde de lichaamstaal die Kira liet zien, daarna bespraken we samen hoe ik daaruit de doorvertaling naar mijn proces kon maken.

  Het was een hele fijne en duidelijke coachsessie die me direct een aantal besluiten heeft doen nemen waar ik al een tijd tegenaan hikte. Dank Franka, Kira en Karel voor de mooie inzichten! »

  Patricia | Coaching met Franka Meltzer

  Relax baby

  Dit gaat de retraite je brengen:
  Jij hebt een enorm potentieel, je bent creatief en een kei in manifesteren. Je hoeft er niet hard voor te werken om dat allemaal te kunnen benutten. Het enige wat je hoeft te doen is je even terugtrekken.

  • genieten van de puurheid en de rust in de natuur met jezelf, gelijkgestemden en de paarden (en andere dieren) om ons heen
  • kiezen voor jezelf maakt je krachtiger
  • helderheid, inzichten, nieuwe ideeën over jezelf en over je bedrijf
  • loslaten van de dagelijkse stress, twijfels, angsten
  • je komt uit je hoofd en in je lichaam, je gebruikt al je zintuigen en je luistert meer naar je hart.
  • de paarden brengen je terug naar jouw kern en je vertrekt met een dieper bewustzijn
  • mindfullness XL: paarden pikken het niet als jij niet aanwezig bent. Je kunt niet anders dan helemaal in the moment ZIJN.

  Dit is allemaal inbegrepen:

  • 2 dagen groepscoachings met de paarden
  • 2 dagen groepscoachings zonder de paarden
  • meditatie
  • 2 x lunch, 1 x diner, 1 x ontbijt (alles vegetarisch),  versnaperingen en aangeboden dranken
  • rek-en strekoefeningen
  • stiltewandeling met de paarden
  • schilderen
  • kampvuur
  • tijd en ruimte voor jezelf
  • overnachtig in je eigen privé-tent tussen de paarden (staat klaar bij aankomst, luchtbed/matras en slaapzak/dekbed zelf meenemen)

  We ontvangen je op maandag 12 september om 09h30 en we starten om 10h00 met het programma. Het programma eindigt op dinsdag 13 september om 16h00.
  We slapen in tenten tussen de paarden, wil je liever en hotelkamer boeken in de buurt, dan kun je die zelf reserveren.

   De maaltijden zijn vegetarisch en producten komen vooral uit de tuin Franka. Je hoeft twee dagen lang helemaal niks te doen, alleen maar te ontspannen met de paarden, jezelf te laten begeleiden in je persoonlijke groei en mee te bewegen op de energie van een kleine groep vrouwelijke ondernemers (minimaal 6, maximaal 8).

   Als alles in jouw roept: “Ja, dit is voor mij! Ik heb zin om te knallen vanuit rust, tijd te nemen voor mezelf en 2 dagen lang gecoached te worden“, schrijf je dan nu in!

   Jouw investering voor 2 dagen coaching inclusief overnachting tussen de paarden: € 888,00 ex. BTW.
   Stuur een mail naar: post@moniquelavec.com en vermeld daarin de naam van je bedrijf, het adres en het BTW-nummer en je ontvangt een factuur voor je bedrijf.

   Over de coaches

   Monique Lavec: “Ik werkt in de Franstalige, Belgische Ardennen als Horse Business Coach waar ik samen met de paarden ondernemers begeleidt de beste leider voor hun bedrijf te zijn en hun hoogste potentieel te leven en. Ik inspireer en ondersteun hier ook vrouwen hun bedrijf te lanceren in de paardenwereld. Ik heb gewerkt als manager, coach en consultant, ik ben al 26 jaar ondernemer en ik heb eerder twee bedrijven gecreëerd en verkocht.
   p.s. Mijn Franstalige website wordt op dit moment aangepast en verschijnt ook in het Nederlands.

   Je kunt me hier volgen op Facebook: Monique Lavec | Équi Coach (ik publiceer ook nog in het Frans, dus zet je vertaling aan 🙂 )

   Franka Meltzer: “Ik ben maatschappelijk werker die de switch gemaakt heeft naar coachen met paarden. Ik vind het fantastisch om voor deze retraite ‘Vet knallen vanuit rust’ mijn fantastische locatie aan huis ter beschikking te stellen.  Samen met mijn kudde van 5 paarden breng ik ouders en kinderen weer in verbinding met elkaar.
   De combinatie van onze ervaringen en mijn locatie, bracht ons op het idee om een retraite aan te bieden aan ondernemende vrouwen.
   Dit is mijn website Paardencoach Breda

   Voorwaarden:

   • Na aanmelding via e-mail (post@moniquelavec.com) ontvang je een factuur. Je inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling binnen de op de factuur vermelde termijn.
   • De retraite ‘Vet knallen vanuit rust’ gaat door bij 6 deelnemers (maximaal 8). Mochten er op 20 augustus 2022 niet voldoende deelemers zijn, gaat de retraite helaas niet door en krijg je van ons bericht en wordt je investering volledig terugbetaald.
   • Wij adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten
   • Annuleer jij de retraite ‘Vet knallen vanuit rust’  ben je het volledige reserveringsbedrag aan ons verschuldigd. Je mag uiteraard iemand anders in jouw plaats uitnodigen die jou de volledige investering betaalt.

   Groter durven voelen
   «Ik moet zeggen dat ik eigenlijk goed op route ben met mijn bedrijf. Maar ergens wist ik dat ik groter mocht groeien, maar er liep iets stroef.

   Ondanks de uitdagingen die het leven mij al heeft geboden en ik vooral iemand ben van ‘hop met de geit’ is dat soms makkelijker gezegd dan gedaan. Maar dankzij Monique en haar paard Aragon voel ik me gesteund om echt groter te denken en me groter te voelen (dat zijn nog 2 verschillende dingen 🙂 )

   Wacht niet langer om deze super ervaren vrouw met een enorm groot hart te ontmoeten. Dank je wel voor de inzichten en de verbinding met de wijsheid van de paarden.»
   Angelique | Coaching met Monique Lavec

   Holistisch

   Inzicht in mijzelf!
   «Bijzonder om mee te maken dat een paard me zoveel inzicht heeft gegeven in mijzelf!

   Ik heb trouwens niet echt iets met paarden, maar daar gaat het dan ook helemaal niet om. Het gaat erom wat het paard tijdens het coachen in mij losmaakte en welke ingeving ik opeens kreeg!»

   Marieke | Coaching met Franka Meltzer

   La plus belle transformation de ta vie

   Je comprends que cela puisse sembler incroyable, voire impossible, de se faire coacher par son propre cheval pour atteindre de grands sommets dans ta vie personnelle ou professionnelle.

   Mais crois-moi, tu peux apprendre cela aussi. Tout ce dont tu as besoin, c'est de toi-même et du courage de commencer la plus belle transformation de ta vie.

   As-tu une question à ce sujet ? Remplis ce formulaire et tu auras une réponse dans les deux jours ouvrables.