Ze heeft een reis afgelegd die haar heeft gevormd tot wie ze vandaag is – een krachtige vrouw die anderen helpt terug te keren naar hun kern en te leven vanuit liefde en vertrouwen. Haar naam is Uschi Straumann, en ze is van oorsprong Zwitsers, maar heeft al meer dan een kwarteeuw haar thuis gevonden in Nederland.

Uschi’s leven kende donkere momenten, van seksueel misbruik tot dakloosheid op jonge leeftijd, tot het verraad van haar eigen moeder. Liefde en vertrouwen waren niet de begrippen waarmee ze werd omringd.

Maar te midden van deze uitdagingen ontdekte ze iets waardevols – de liefde en het vertrouwen diep in zichzelf. Deze innerlijke kracht stelde haar in staat om standvastig te blijven, om te groeien en uiteindelijk anderen te helpen hetzelfde te doen.

Vandaag de dag is Uschi een pionier op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, bewustzijn en grensverlegging. Met haar praktijk, Cosmic Inspirations, en haar unieke “Cosmic Heart Frequenties”, begeleidt ze anderen naar hogere bewustzijns- en energieniveaus, waar liefde, vertrouwen en gelijkheid de leidende principes zijn.

#9 Zo bereik je persoonlijk meesterschap na seksueel trauma

Ben jij ook klaar om meer eigenaarschap te nemen voor jezelf en voor je bedrijf? Je kunt er nu de eerste stap voor zetten! Ik heb een hele toffe gratis interactieve live masterclass voor je: Ongemaskerd Ondernemen – ontdek hoe je schaamteloos het geld kunt verdienen dat je waard bent. Je krijgt bij inschrijving gelijk een mooi cadeautje van me: een waardevolle moed-vergrotende meditatie! Klik hier om je in te schrijven.