Veel vrouwelijke ondernemers met een trauma kennen hun Trauma-Talenten niet en weten dus ook niet hoe ze die kunnen inzetten in hun bedrijf, zodat ze kunnen opvallen in de massa. Hoe anders is dat voor Kim Hoogmoed van de Berry Briljant Marketing Agency.

Kim werd vroeger op school gepest met haar hoogbegaafdheid, en verstopte jarenlang de bijzondere talenten die daarmee samenhangen. Nu omarmt ze haar briljante, snelle, creatieve en anders denkende brein volledig en is het haar superpower in haar bedrijf, vandaar Berry Brilliant. 

Samen met Kim ontwikkelde ik de gratis Fearless Expeditie, een gloednieuwe weggever die je helpt je Trauma-Talenten te ontdekken.

Tijdens ons interview delen we hoe onze hoogbegaafde breinen elkaar vonden en samen de Fearless Expeditie hebben gecreëerd. We bespreken de kracht van hoogbegaafdheid en hoe je deze kunt omarmen, en hoe wij in no-time een fantastische gratis weggever hebben gemaakt voor Fearless Ondernemen die gegarandeerd NIET bij de aanvragers op de plank blijft liggen.

En het beste nieuws? Je kunt deze waardevolle expeditie vanaf vandaag gratis aanvragen!

Dus, waar wacht je nog op? Klik op de link, luister naar het inspirerende interview en ontdek hoe de Fearless Expeditie jou kan helpen je unieke Trauma-Talenten te ontdekken en  een blijvende impact te maken!

Download hier de gratis Fearless Expeditie en ga op ontdekkingsreis naar jouw Trauma-Talenten en ontdek hoe je die kunt benutten voor je bedrijf.

LINK komt dinsdag

Meer weten over Kim Hoogmoed van de Berry Brilliant Marketing Agency?

Volg haar op Instagram: https://www.instagram.com/berrybrilliantmarketing/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kimhoogmoed/

Volg mij ook op social media