Pesten en seksueel grensoverschrijdend gedrag, zijn twee trauma’s die tegen elkaar aan schuren. Mijn V.A. Ingrid Groen vertelt in deze aflevering openhartig over haar pestverleden en hoe dit leidde tot een vriendje dat haar ‘Nee’ niet accepteerde. 

Je hoort ook hoe Ingrid erachter kwam dat haar trauma-verleden, wat ze op persoonlijk vlak al van alle kanten had aangekeken, ook in haar ondernemerschap zat en waar dit inzicht toe leidde : stappen zetten naar het vinden van haar zielsmissie.

Ingrid is een powervrouw die de kracht die ze in haar trauma’s heeft ontwikkeld ten volle heeft ingezet om te doen wat voor haar zorgdochter het juiste was, ook hierover vertelt ze in het interview. Ze week van de gebaande paden af en koos ervoor om haar V.A.-bedrijf een paar jaar stop te zetten. Sinds september 2023 is ze terug met haar bedrijf. En hoe!  

Klik op onderstaande afbeelding om direct naar het verhaal van deze waanzinnig krachtige vrouw te luisteren en je te laten inspireren.

 

 

 

Wil jij, net als Ingrid, óók ontdekken hoe jouw trauma jouw bedrijf beïnvloedt? En wat er allemaal aan mogelijkheden ontstaan als je dit eenmaal ziet? Kom dan naar de Fearless Experience Day! Voor een Fearless bedrag mag jij een hele dag live met mij samenwerken. Het is een safe space, want er mogen maar 25 vrouwelijke ondernemers met een trauma meedoen. Zodat ik er echt voor je kan zijn. 

Klik op deze link en schrijf je in!