In deze nieuwe audio experience neem ik je mee in een nieuwe metafoor waarin je beleeft hoe je geld kunt verdienen nog voordat je lanceert! In deze aflevering krijg je 3 onconventionele tips om jouw project tot een financieel succes te maken, voordat het zelfs maar officieel is gelanceerd.

Het is tijd om de cyclus van investeren zonder beloning te doorbreken. Veel vrouwelijke ondernemers zitten vast in een patroon waarin ze enorme bedragen investeren in de ontwikkeling van hun product of dienst. Vervolgens staat op het moment van de lancering hun bankrekening op nul – of onder nul.
Maar zo hoeft het niet te gaan.

Ontdek de waarheid achter de top 3 trauma-elastieken die vrouwen tegenhouden in hun lanceerproces en leer hoe je deze obstakels kunt overwinnen. Ik deel persoonlijk mijn eigen slimme strategieën die ervoor zorgen dat ik geld verdien, terwijl ik nog aan het perfectioneren ben.

Klik op play om te leren wat jij vanaf nu anders kunt doen om nú al geld te creëren.

#10 Money Magneet Methode; 3 geheimen om al geld te verdien voor je lancering

Ik kan me voorstellen dat je na het beluisteren van mijn tips voelt dat er méer beschikbaar is voor je. Schrijf je dan in voor mijn gratis interactieve LIVE masterclass Ongemaskerd Ondernemen. Hier leer je meer over hoe je schaamteloos goed het geld kunt verdienen dat je waard bent. Women only.