Ben je klaar om de pistes van het ondernemerschap te trotseren? Duik dan mee in de opwindende wereld van ‘Ondernemerslessen op de latten’! Deze aflevering onthult hoe mijn avonturen in de sneeuw verrassende overeenkomsten vertonen met de uitdagingen die je tegenkomt in het ondernemersleven. Of je nu een doorgewinterde skiër bent of nog nooit op de piste hebt gestaan, deze aflevering zit boordevol praktische inzichten en inspiratie om jouw ondernemersvaardigheden naar nieuwe hoogten te brengen.

Maak je klaar om te luisteren, terwijl ik 5 persoonlijke ervaringen en inzichten deel die ik tijdens mijn recente ski-vakantie in Serre-Chevalier, een betoverend skigebied in de Franse Alpen, heb opgedaan en gedeeld op social media. Van het belang van gas geven – zelfs als je knikkende knieën hebt – tot het slim omgaan met angstaanjagende ijsplekken op de pistes, deze aflevering zit vol waardevolle lessen. Dus pak je ski’s en bereid je voor op een epische afdaling door de wereld van ondernemerschap. Na 15 jaar stond ik weer voor het eerst op de latten, en ik kan je verzekeren, het ging niet zonder een valpartij op de eerste dag. Veel luisterplezier!

Ondernemerslessen op de latten

Wil jij een diepe afdaling maken en slimmer omgaan met jouw angsten en tiggers, in je onderneming? Leer van je angsten en triggers je businessbondgenoten maken in de FEAR-less training die ik hier voor je klaar heb staan.