Heb je je ooit afgevraagd hoeveel bestaansrecht jouw praktijk heeft als er 100.000 coaches zijn met dezelfde opleiding? In deze nieuwste audio-experience van de Fearless Ondernemen podcast duik ik samen met jou in deze prangende vraag en hoor je hoe jouw trauma juist jouw concurrentievoordeel is om boven de massa uit te steken.

Een nieuw perspectief op ondernemerschap
Wat als je je trauma niet als een last, maar als een krachtbron ziet? Ik deel mijn persoonlijke verhaal over hoe mijn seksueel trauma me hielp een niche te vinden en een ijzersterke boodschap te ontwikkelen. Door je Trauma-Talenten te ontdekken, kun je jouw bedrijf onderscheiden en een diepe connectie maken met jouw ideale klanten. Deze aflevering biedt concrete stappen om jouw unieke Trauma-Talenten te benutten en daarmee je concurrentievoordeel te doen!

Luister nu!

 

Wil jij ook jouw Trauma-Talenten ontdekken en wil jij ook leren deze te benutten in je bedrijf waardoor je je onderscheidt van de massa? Check dan mijn jaarprogramma de Fearless Ondernemers Circle op mijn website en boek een call met me in: https://moniquelavec.com/circle-fearless-ondernemen/

Volg mij ook op social media