Ontdek in deze diepgaande podcastaflevering met Muriel van Dinteren, authority en presence coach, oprichtster van VocalNote en auteur van het boek “Be Your Own Voice”- de zoektocht naar je eigen stemgeluid, hoe trauma je stem beïnvloedt. Vandaag deelt Muriel voor het eerst openlijk haar ervaringen met seksueel grensoverschrijdend gedrag in de entertainmentbusiness, in haar tijd als operazangeres, en onthult ze hoe dit haar audities én stem beïnvloedde. Een must-listen voor vrouwelijke ondernemers met een trauma.

Muriel’s reis begon in Circus Knie in Zwitserland, groeide op als kind van Circus Sarrasani, en bracht haar naar het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en privéstudies in Londen. Met een carrière als Jugendlich dramatisch sopraan en hoogtepunten in prestigieuze operahuizen, deelt Muriel haar unieke verhaal van succes en uitdagingen.

Vandaag de dag is Muriel een toonaangevende stem- en performancecoach in Nederland en ver daarbuiten. Met haar Master Voice Circle coacht ze vrouwen op meer zichtbaarheid met stem en presence. Mis dit inspirerende gesprek niet, waarin Muriel jouw inspireert om je eigen stem te ontdekken.

Herontdek je stem na trauma

Ben je geïnspireerd om ook je eigen transformatieve reis aan te gaan? Boek dan de 3-daagse Fearless VIP-retraite, waar we samen 1-1 met de paarden naar de consequenties van jouw trauma op jouw bedrijf gaan kijken én tegelijkertijd je business strategisch bouwen op zielsniveau. Stuur me een berichtje op monique@moniquelavec.com