Ik neem je mee in mijn persoonlijke reis als ondernemer, die begon in de rijdende winkelwagen van mijn vader. Ik vroeg mijn vader: “wat moet er vandaag weg?” En dan verkocht ik gemakkelijk roze koeken die tegen de houdbaarheidsdatum aanzaten, omdat ik er een mooi aanbod voor maakte.

In deze aflevering deel ik mijn zorgen over hoe gemakkelijk je als coach je geld zou moeten kunnen verdienen als je alle berichten op social media moet geloven en dat ik daarom eigenlijk mijn indrukwekkende omzet bij de lancering van Fearless Ondernemen niet durfde te delen.

Ik geloof niet in de gemakkelijke weg naar succes die op sociale media wordt gepropageerd. Succes in je ondernemerschap draait om de vraag: ben je bereid te doen wat nodig is? Je moet tenslotte nogal wat kunnen – buiten een goede coach zijn – als je je geld wil verdienen in een steeds voller wordende markt.

Ik deel mijn ervaring met het opbouwen van mijn bedrijven zonder grote investeringen, en ik deel je mijn visie op een veranderende online markt, waarin verbinding met de klant steeds belangrijker wordt.

De achterkant van gemak, glitter en glamour in het ondernemerschap

Wil je meer leren over het ondernemerschap en hoe je je waarde kunt verzilveren? Schrijf je dan in voor mijn gratis masterclass. Ik kijk ernaar uit je daar te zien!