In deze aflevering hoor je hoe Natasja Kuijpers haar pestverleden omzet in een uniek concept.

Hoe dubbel is de noodzaak om onzichtbaar te zijn en de enorme drang om echt gezien te willen worden als je een traumatisch pestverleden hebt?

Onderneemster Natasja Kuijpers heeft dit letterlijk ervaren. Ze heeft doodsangsten uitgestaan, maar nu heeft ze haar kracht gevonden door anderen zichtbaar te maken, een podium te geven waarin ze vanuit kracht ondernemen.

Dat is wat zij doet: teams, teamleiders en managers zichtbaar maken. Door van hen echte ondernemers te maken. Dat zijn ze al, ze weten het alleen zelf nog niet, met als keywoord: verbinding.

En zo kun je je als ondernemer weer bezighouden met datgene waarom je ooit ‘JA’ hebt gezegd tegen het ondernemersavontuur en kun je met een gerust hart het operationeel managen aan je teamleiders overlaten.

Natasja heeft hier samen met mij een missie, visie en strategie op gebouwd: zo een waarmee jij als ondernemer weer de vrijheid, tijd en mogelijkheid terugkrijgt om je grenzeloze out-of-the-box- ideeën in de wereld te zetten. Je weer te verbinden met je ondernemersvuur, je creatiekracht weer vrijelijk te laten stromen. En next level te gaan met je omzet.

Je hoort in deze aflevering welk uniek concept Natasja hiervoor als zelfstandig interim-manager heeft bedacht, hoe ze hiervoor haar traumatalenten inzet die ze heeft ontwikkeld in haar pestverleden en hoe ze dat heeft kunnen gieten in een scherpe boodschap.

Wil jij ook jouw visie, missie en strategie helder krijgen voor jouw bedrijf en ‘on the go’ je business bevrijden van jouw trauma-blokkades? Stuur me een berichtje op monique@moniquelavec.com