Binnen een maand van nul omzet naar een geldstroom – Valérie de Kriek vertelt hoe ze dat deed

Hoe breng je snel een geldstroom op gang als je nog nul omzet draait? In deze aflevering vertelt Valérie de Kriek, levensverlichter en krachtvergroter, hoe zij al binnen een maand haar eerste omzet binnenhaalde.

Ze vertelt openhartig over haar worsteling met structuur en hoe ze voorheen ‘all over the place’ aan het werk was, zonder resultaat en wat haar helpt om focus te krijgen. Over hoe haar ouders tussen haar en haar bedrijf én haar geldstroom in stonden, haar gebrek aan zelfvertrouwen en wat ze heeft gedaan om dit te shiften, zodat ze haar missie verder in de wereld kan zetten.

Dit doet ze via haar app die in ontwikkeling is. Hiermee helpt ze mensen de tweede helft van hun leven tot de mooiste helft te maken door hen bewust te maken dat een gezonde mindset een basisonderdeel is van je lifestyle. Naast gezonde voeding en voldoende beweging. 

Binnenkort heb je haar tips, trainingen, visualisaties en nog meer elke dag in je broekzak zitten. Ik ben ervan overtuigd dat deze app je de tweede helft van je leven tot de mooiste helft maakt.

Ik hoop dat dit gesprek met Valérie je inspireert en de moed geeft om door te pakken in je bedrijf. Ben jij een vrouwelijke onderneemster met een trauma en wil jij net als Valérie snel grote stappen voorwaarts zetten in je bedrijf?

 

 

 

Ben jij er ook klaar voor om de rem van je bedrijf af te halen en te ontdekken hoeveel impact, invloed en inkomsten je dán uit je business kunt halen? Wat er dan allemaal mogelijk is? Plan dan een call met me in op monique@moniquelavec.com