Vrouwelijke ondernemers met een trauma vinden een aantal dingen in het ondernemerschap heel spannend. Denk bijvoorbeeld aan het lanceren van hun programma, boek, of podcast, authentiek posten op social media, of salesgesprekken voeren.

Daarom spreek ik vandaag met Jacomijn Kruisbrink. Zij is ademcoach, leiderschapscoach, systemisch opsteller en rouwcoach bij Breathin’ Business en ze is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een betekenisvol leven na verlies.

In deze aflevering legt Jacomijn uit wat er met je lichaam gebeurt als jij iets spannend vindt in je ondernemerschap en hoe je adem je daarbij kan helpen. Ook deelt ze een oefening die je kunt integreren in je dagelijkse routine, zodat je er gemakkelijk een beroep op kunt doen als je voor een spannende situatie staat in je ondernemerschap.

Klik op onderstaande afbeelding en luister mee!

P.S. nog niet geabonneerd op de Fearless Ondernemen Podcast? Doe dat dan en ontvang elke woensdag gratis mijn exclusieve moedvergroters en inspirerende interviews. 

Je vindt Jacomijn via:
https://www.breathinbusiness.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jacomijnkruisbrink/

Wil jij ook Fearless leren Ondernemen? Start dan met mijn gratis interactieve masterclass Fearless Ongemaskerd Ondernemen. Hierin ontdek je via een tafelopstelling hoe jouw trauma van invloed is op jouw bedrijf en jouw waarde, je ontdekt je werkelijke waarde en je ervaart hoe waardevol je eigenlijk echt bent. Schrijf je gratis in via: 

www.moniquelavec.com/masterclass

Volg mij ook op social media