Seksueel trauma heeft vele gezichten, en Anne-Marie Lorier deelt haar eigen reis van verlies, herstel en ultieme zelfontdekking na grensoverschrijdend gedrag in haar partnerrelatie. Duik dieper in het verhaarl van Anne-Marie, oprichtster van De Powervrouw.

Luister terwijl zij vertelt over haar persoonlijke ervaringen met (seksueel) grensoverschrijdend gedrag in haar relatie, en hoe ze, toen ze ales verloor, zichzelf hervond en de regie over haar leven terugpakte. Anne-Marie onthult hoe ze van haar eigen dieptepunten een brond van kracht maakte, en hoe ze nu andere vrouwen begeleidt om hetzelfde te doen.

Dus, waar wacht je nog op? Druk op de play-knop en laat je meevoeren met dit gesprek. Leer wat het betekent om een sterke vrouw te zijn, hoe je kunt herrijzen na tegenslagen, en hoe je jouw eigen kracht kunt ontdekken.

Ook in jouw schuilt een powervrouw. Die zoveel kracht heeft ontwikkeld in haar trauma, die zoveel doorzettingsvermogen heeft en zoveel veerkracht. Leer hoe jij jouw innerlijke power kunt aanboren om ook net als Anne-Marie ervoor te durven kiezen dat jouw trauma jouw bedrijf niet meer omver blaast. Durf erin te geloven dat jij het ook kan, jezelf en je business bevrijden van jouw trauma.
Schrijf je in voor de gratis interactieve masterclass Ongemaskerd Ondernemenontdek hoe jij schaamteloos het geld kunt verdienen dat je waard bent. Schrijf je hier in