Hoe kan een Motivational Talk van 40 minuten € 3.500,00 waard zijn? Ontdek het in deze nieuwste audio experience! Tijdens een intense bergtocht in Frankrijk, met temperaturen tot 34 graden en een zware klim van 1.200 meter, kwam iemand van mijn wandelgroepje in een uitdagende situatie terecht. Toen zij niet meer verder kon door ademnood en hyperventilatie, stonden er twee opties open: een dure helikopter redding of een inspirerende motivatiespeech.

Luister hoe deze krachtige talk de ware betekenis van waarde onthult. Het gaat niet om kwantiteit, maar om de kwaliteit en impact van wat je doet. Leer hoe jouw unieke kennis, vaardigheden en ervaringen een levensveranderende impact kunnen hebben op anderen. En hoeveel dat nou eigenlijk écht waard is. 

Ben jij klaar om je eigen waarde te ontdekken en ervoor te staan? Laat je inspireren en ontdek jouw verborgen goud in deze aflevering. Mis het niet – deze podcast kan je kijk op jezelf en jouw waarde voorgoed veranderen!

 

Wil jij ook jouw Trauma-Talenten ontdekken en wil jij ook leren deze te benutten in je bedrijf waardoor je je onderscheidt van de massa? Check dan mijn jaarprogramma de Fearless Ondernemers Circle op mijn website en boek een call met me in: https://moniquelavec.com/circle-fearless-ondernemen/

Volg mij ook op social media