Door haar seksueel misbruik is kunstfotografe Saskia van de Wal op een missie: schaamteloos en fearless de sensualiteit in de vrouw te bevrijden. Ze is de Queen of Sensuality en winnaar of de Word Best Food Photo 2019.

 

In deze aflevering onthult Saskia wat zij ontdekte hoe haar seksueel trauma haar kunstenaarschap en haar bedrijf beïnvloede. Over de kunst van keuzes maken en durven staat voor waar je in gelooft.

Saskia’s stijl is rauw, echt en zonder regels. Haar foto’s schuren en druipen van wellust. Ze provoceren, prikkelen en laten je soms naar adem happen. Ze speelt met rauwe randjes, lust en zintuigen en wat ze doet is veel meer dan fotografie, het is een experience.

 

Saskia neemt ons mee op haar reis van de impact van haar seksueel misbruik naar de herontdekking van haar sensualiteit. Daarbij draait alles om het genot van eten.

Van seksueel trauma naar de queen of sensuality

Echt durven zeggen waar je voor staat is niet gemakkelijk als je moest zwijgen, als je werd klein gehouden en als je onzichtbaar moest zijn. Al die maskers die je hiervoor hebt opgezet…. En hoe weinig laat jij nog van jezelf en je bedrijf zien? Leer Ongemaskerd Ondernemen.
Schrijf je in voor de gratis interactieve masterclass Ongemaskerd Ondernemenontdek hoe jij schaamteloos het geld kunt verdienen dat je waard bent. Schrijf je hier in.