Heb je ooit het gevoel gehad dat je iets kocht, maar uiteindelijk veel meer ontving dan je ooit had verwacht? Dat is precies wat er gebeurde toen ik mijn eerste paard, Maestro, kocht.
Ik dacht dat ik gewoon een rijpaard had gevonden, maar in werkelijkheid kreeg ik een krachtige personal coach cadeau. En dit is een mooi voorbeeld van de marketingregel: sell them what they want, give them what they need.

In deze aflevering neem ik je mee op een bijzondere reis, waarin Maestro mijn leven op zijn kop zette door de maskers af te werpen die ik onbewust droeg als bescherming tegen mijn seksueel trauma.

Het is een verhaal van zelfontdekking, groei en het vinden van waarachtige verbinding, waardoor mijn ondernemerschap veranderde. En dit allemaal dankzij de onverwachte leraar die een paard kan zijn.

Je persoonlijke ervaringen, zoals seksueel trauma of een pestverleden, laten diepe sporen achter, niet alleen in je persoonlijke leven, maar ook in je ondernemerschap. Maar in plaats van je te laten definiëren door die wonden, kun je die transformeren tot business PK’s.

Luister naar mijn persoonlijke verhaal en de inspirerende verhalen van twee van mijn klanten, die dankzij de coaching met paarden hun eigen waarde konden herontdekken en omarmen.

waarom iedere ondernemer eigenlijk een paard zou moeten hebben

Ben je geïnspireerd om ook je eigen transformatieve reis aan te gaan? Boek dan de 3-daagse Fearless VIP-retraite, waar we samen 1-1 met de paarden naar de consequenties van jouw trauma op jouw bedrijf gaan kijken én tegelijkertijd je business strategisch bouwen op zielsniveau. Stuur me een berichtje op monique@moniquelavec.com