Je hebt zojuist de eerste stap naar ongemaskerd ondernemen gezet

Het is echt geweldig dat jij je hebt aangemeld voor de masterclass Fearless Ongemaskerd Ondernemen. De stap die jou gaat helpen bij het afzetten van je traumamasker als ondernemer.

Dit gaat je heel veel opleveren. Het allerbelangrijkste: je kunt gaan verdienen wat je waard ben.
Want ondanks je trauma je mogelijk anders vertelt, jij bent ongekend waardevol.

Ben jij er klaar voor om dit te gaan zien? Te ervaren?
Te merken wat het laten zakken van het masker voor jou gaat betekenen?

Ik zie je graag bij de online masterclass – ben er live bij, ik doe niet aan opnames…

Je krijgt binnen nu en 10 minuten een mailtje van mij met meer informatie over de masterclass. Ontvang je deze niet, check dan ook even je spam en staat de mail ook daar niet stuur dan een mailtje naar ontzorgen@moniquelavec.com

Markeer vervolgens mijn mail als veilig, zodat je in de voorbereiding en na de masterclass, alle mailtjes ontvangt, deze zijn namelijk belangrijk om alles er uit te halen.

Om jouw gevoel van veiligheid tijdens deze masterclass te waarborgen, wordt er een Safe Space geboden. Je komt niet in beeld en ben niet hoorbaar tijdens de masterclass.

Wacht nog even voor je wegklikt. Ik heb nog iets speciaals voor jou.

Word FEAR-less! Als je deze online training hebt gevolgd wordt het een stuk gemakkelijker om op de lanceerknop te drukken en jezelf werkelijk zichtbaar te maken:

 

  • Zelfverzekerder zichtbaar te zijn in je marketing en verkoop: minder de knoop in je maag en je gaat je comfortabeler voelen om jouw missie of jouw dienst/product in de wereld te zetten, waardoor je meer potentiële klanten bereikt. En je makkelijker je prijs durft uit te spreken.
  • Een diepere verbinding te creëren met je ideale klant: hoe meer je jezelf durft laten zien zoals je bent, hoe meer je de je ideale klanten aantrekt die echt bij jou en jouw bedrijf passen. Het gaat hier om connectie op een dieper level.
  • Nieuwe kansen te omarmen en groeimogelijkheden te benutten: Geen tijd meer verspillen aan twijfels en onzekerheden. Jij staat open voor alle mogelijkheden die op je pad komen en grijpt ze met beide handen aan.

Het is een hele praktische workshop die jou direct toepasbare tools en kennis bieden, waar je na de training meteen mee aan de slag kunt:

  • Je leert wat trauma is en hoe het doorwerkt in je bedrijf
  • Je leert de werking van angsten in je brein en centrale zenuwstelsel, zodat je deze beter begrijpt en er effectiever mee kunt samenwerken. Inzicht is immers de eerste stap naar verandering!
  • Je identificeert jouw grootste businessbelemmering, waarmee je deze ochtend concreet aan de slag gaat. In een online tafelopstelling laat jouw ziel het beeld zien over welke plek die belemmering inneemt in jouw bedrijf.
  • Je ontwikkelt jouw persoonlijke actieplan om stap voor stap meer comfortabel te worden met die uitdaging binnen je bedrijf.
  • Je leert de Eerste Hulp by FEAR Methode, een krachtige tool om in te zetten wanneer die angst je weer eens probeert te overvallen. Jij bent tenslotte de baas over jouw bedrijf
Dit is niet zomaar een online training, dit is een 2 uur durende waardevolle online intensive. De deelnemers die deze training eerder volgden hebben echt zoveel inzichten gekregen. Ik gun dat jou ook. 
Na aankoop ontvang je direct een link naar de workshop, die jij in je eigen tempo kunt volgen. 

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens twee cadeautjes van me:
1) De eerste hulp by FEAR Methode, om in te lijsten en altijd bij de hand te hebben. Jouw persoonlijke superkracht aan de muur.
2) Printable Fearless Affirmatiekaartjes, om dat extra beetje motivatie toe te voegen aan je dagelijkse routine. Plak ze op je spiegel, je laptop of je koelkast, waar je maar wilt!

Volg me op social media