Yes wat leuk dat je bij de Fearless Experience Day bent

Wat geweldig dat je hebt besloten om deel te nemen aan de Fearless Experience Day! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten

Dit gaat je heel veel opleveren.

Je hebt zojuist een bevestigingsmail gehad met alle informatie. Heb je die binnen 10 minuutjes niet ontvangen, stuur dan een mailtje naar ontzorgen@moniquelavec.com.

Tijdens deze Fearless Experience Day ga je hele waardevolle inzichten krijgen en je gaat er ook direct mee aan de slag.!

Vind je het wat lang duren voordat het 3 juni is? Dat snap ik! Ik heb een hele mooie twee uur durende FEAR-less training voor je klaar staan die een mooie opwarming is voor de Fearless Experience Day. 

Wacht nog even voor je wegklikt. Ik heb nog iets speciaals voor jou.

Word FEAR-less! Als je deze online training hebt gevolgd wordt het een stuk gemakkelijker om op de lanceerknop te drukken en jezelf werkelijk zichtbaar te maken:

 

  • Zelfverzekerder zichtbaar te zijn in je marketing en verkoop: minder de knoop in je maag en je gaat je comfortabeler voelen om jouw missie of jouw dienst/product in de wereld te zetten, waardoor je meer potentiële klanten bereikt. En je makkelijker je prijs durft uit te spreken.
  • Een diepere verbinding te creëren met je ideale klant: hoe meer je jezelf durft laten zien zoals je bent, hoe meer je de je ideale klanten aantrekt die echt bij jou en jouw bedrijf passen. Het gaat hier om connectie op een dieper level.
  • Nieuwe kansen te omarmen en groeimogelijkheden te benutten: Geen tijd meer verspillen aan twijfels en onzekerheden. Jij staat open voor alle mogelijkheden die op je pad komen en grijpt ze met beide handen aan.

Het is een hele praktische workshop die jou direct toepasbare tools en kennis bieden, waar je na de training meteen mee aan de slag kunt:

  • Je leert wat trauma is en hoe het doorwerkt in je bedrijf
  • Je leert de werking van angsten in je brein en centrale zenuwstelsel, zodat je deze beter begrijpt en er effectiever mee kunt samenwerken. Inzicht is immers de eerste stap naar verandering!
  • Je identificeert jouw grootste businessbelemmering, waarmee je deze ochtend concreet aan de slag gaat. In een online tafelopstelling laat jouw ziel het beeld zien over welke plek die belemmering inneemt in jouw bedrijf.
  • Je ontwikkelt jouw persoonlijke actieplan om stap voor stap meer comfortabel te worden met die uitdaging binnen je bedrijf.
  • Je leert de Eerste Hulp by FEAR Methode, een krachtige tool om in te zetten wanneer die angst je weer eens probeert te overvallen. Jij bent tenslotte de baas over jouw bedrijf
Dit is niet zomaar een online training, dit is een 2 uur durende waardevolle online intensive. De deelnemers die deze training eerder volgden hebben echt zoveel inzichten gekregen. Ik gun dat jou ook. 
Na aankoop ontvang je direct een link naar de workshop, die jij in je eigen tempo kunt volgen. 

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens twee cadeautjes van me:
1) De eerste hulp by FEAR Methode, om in te lijsten en altijd bij de hand te hebben. Jouw persoonlijke superkracht aan de muur.
2) Printable Fearless Affirmatiekaartjes, om dat extra beetje motivatie toe te voegen aan je dagelijkse routine. Plak ze op je spiegel, je laptop of je koelkast, waar je maar wilt!

Volg me op social media