FEAR-less training

Zelfverzekerder Zichtbaar met je bedrijf - ondanks je trauma

Transformeer je angsten en triggers in business-bondgenoten

Complete training + 2 cadeautjes!

Hoe zou het voor jou zijn als je zelfverzekerder zichtbaarder durfde te zijn? Of zelfverzekerder je prijzen durven communiceren? Zelfverzekerder durft te ondernemen?

Als vrouwelijke ondernemer met een bak aan kennis en expertise én passie voor je bedrijf, ben je vastberaden om te schitteren en te groeien. Maar laten we eerlijk zijn, die angsten en triggers die voortkomen uit jouw seksueel trauma of een ander jeugdtrauma kunnen je bedrijf en het ondernemen soms behoorlijk in de weg zitten, nietwaar? Gelukkig ben je hier op de juiste plek om daar iets aan te doen.

Tijdens deze FEAR-less online training ga je die angsten niet wegstoppen, nee, je transformeert ze in business-bondgenoten, zodat je meer zelfvertrouwen en vastberadenheid ontwikkelt, om jezelf en je bedrijf te laten stralen. Om met nog meer vertrouwen te ondernemen.

Je gaat in contact met jouw ziel zodat jij het beeld krijgt wáár het nu precies op blokkeert, zodat je concrete stappen kunt zetten.

In plaats van te worden verlamd door angst voor mislukking of afwijzing – en je dus niet op de lanceerknop drukt, en je jezelf verstopt-  leer je deze emoties en je triggers te herkennen, erkennen en ze te gebruiken als brandstof voor groei.

Nu tijdelijk voor een Fear-less lage prijs!

Fearless ondernemen - Ondernemerschap - Business coach - Business coaching - seksueel trauma - seksueel trauma helen - Monique Lavec - Taboes doorbreken - Bedrijfsgroei - Groeien met je bedrijf - Doorbreek je blokkades - Fearless - Ondernemer - Ondernemende vrouw - business groei

Complete training

Word FEAR-less! Als je deze online training hebt gevolgd wordt het een stuk gemakkelijker om op de lanceerknop te drukken en jezelf werkelijk zichtbaar te maken:

 • Zelfverzekerder zichtbaar te zijn in je marketing en verkoop: minder de knoop in je maag en je gaat je comfortabeler voelen om jouw missie of jouw dienst/product in de wereld te zetten, waardoor je meer potentiële klanten bereikt.
  En je makkelijker je prijs durft uit te spreken.
 • Een diepere verbinding te creëren met je ideale klant: hoe meer je jezelf durft laten zien zoals je bent, hoe meer je de je ideale klanten aantrekt die echt bij jou en jouw bedrijf passen. Het gaat hier om connectie op een dieper level. Vanuit verbinding ondernemen.
 • Nieuwe kansen te omarmen en groeimogelijkheden te benutten: Geen tijd meer verspillen aan twijfels en onzekerheden. Jij staat open voor alle mogelijkheden die op je pad komen en grijpt ze met beide handen aan.

Klinkt goed toch? Je krijgt inzichten in wat trauma is en hoe trauma doorwerkt in  je bedrijf en je manier van ondernemen en je krijgt gewoon praktische tools en direct toepasbare kennis waar je meteen mee aan de slag kunt.

Ik geef je nu een dapperheids-korting!

Het meest bijzondere vond ik de tafelopstelling. Dat ik nu pas inzie welke plek mijn trauma nu echt inneemt in mijn bedrijf. En welke concrete stappen ik kan zetten als angst me weer eens de weg wil versperren.

FEAR-less Online Training

Wat een kennis heb jij Monique en een enthousiasme! Je legt complexe dingen heel eenvoudig uit met duidelijke voorbeelden. Knap hoe je steeds zo open bent over je eigen ervaringen, ik vind je heel inspirerend!

FEAR-less online training

Become Fear-less

Wat staat er op het programma?

 • Je leert wat trauma is en hoe het doorwerkt in je bedrijf
 • Je leert de werking van angsten in je brein en centrale zenuwstelsel, zodat je deze beter begrijpt en er effectiever mee kunt samenwerken. Inzicht is immers de eerste stap naar verandering!
 • Je identificeer jouw grootste businessbelemmering, waarmee je deze ochtend concreet aan de slag gaat. In een online tafelopstelling laat jouw ziel het beeld zien over welke plek die belemmering inneemt in jouw bedrijf.
 • Je ontwikkelt jouw persoonlijke actieplan om stap voor stap meer comfortabel te worden met die uitdaging binnen je bedrijf.
 • Je leert de Eerste Hulp by FEAR Methode, een krachtige tool om in te zetten wanneer die angst je weer eens probeert te overvallen. Jij bent tenslotte de baas over jouw bedrijf.

Direct na inschrijving ontvang je een mail met daarin toegang tot de online training en je kunt meteen aan de slag met de theorie, tafelopstelling en jouw concrete actieplan!

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens twee cadeautjes van me:

 1. De FEAR Hulp by FEAR Methode, om in te lijsten en altijd bij de hand te hebben. Jouw persoonlijke superkracht aan de muur.
 2. Printable Fearless Affirmatiekaartjes, om dat extra beetje motivatie toe te voegen aan je dagelijkse routine. Plak ze op je spiegel, je laptop of je koelkast, waar je maar wilt!

 

Ik wil je heel graag helpen FEAR-less te worden waardoor jij zelverzekerder meer succes behaalt met je bedrijf. Daarom bied ik je deze waardevolle training aan voor slechts €33,00 in plaats van €117,00. 

P.S. de FEAR-less methode is niet alleen handig voor ondernemen en je ondernemerschap, maar ook in je persoonlijke relaties en andere aspecten van het leven. Dus waar wacht je nog op? Geef die angsten maar eens flink op hun donder!

Fearless ondernemen - Ondernemerschap - Business coach - Business coaching - seksueel trauma - seksueel trauma helen - Monique Lavec - Taboes doorbreken - Bedrijfsgroei - Groeien met je bedrijf - Doorbreek je blokkades - Fearless - Ondernemer - Ondernemende vrouw - business groei

Jouw echtheid en authenticiteit matchen zo hard met mij. Het was fijn om in deze training met je samen te werken.

FEAR-less Online Training

Wat een heldere uitleg over trauma, heel waardevol! Heel herkenbaar wat je vertelde en ik kon het makkelijk vertalen naar mijn persoonlijke situatie. Fijn om zo’n concreet stappenplan te hebben voor als er weer eens een angst om zichtbaar te zijn opduikt.

FEAR-less online training

Ik ben zekerder van mezelf geweldige training!

FEAR-less online training

Wie ben ik?

Ik begon op mijn 22e als single moeder mijn eerste bedrijf. Nu 28 jaar later, heb ik 3 succesvolle bedrijven opgebouwd die ik ook alle 3 heb verkocht. Ik studeerde journalistiek en human ressources en verder kan ik mijn ontwikkeling als coach en paardencoach niet op 1 A-4 kwijt.

Ondernemers begonnen aan mijn deur te kloppen in 2008. De huizenmarktcrisis was daar en ik bleef steady doorgroeien door mijn bedrijf anders in te richten. Ik hielp ondernemers om ook anders te gaan kijken naar het bedrijf dat ze altijd hadden gehad, door slimmer en anders te ondernemen.

Toen mijn eerste paard Maestro in mijn leven kwam, viel alle vaste grond onder mijn voeten vandaan. Hij heeft mij laten zien hoezeer mijn seksueel misbruik als 8-jarig meisje in de onderstroom altijd in mijn ondernemerschap aanwezig was, hoe weinig ik met mijn lichaam en ziel was verbonden. Zijn lessen waren liefdevol meedogenloos.

Door hem besefte ik dat ik helemaal niet verbonden was met mijn ziel en mijn zielsmissie. Mijn ziel had als het ware een contactverbod gekregen. Maar Maestro hielp me stapje voor stapje vertrouwder te maken met mijn zielsmissie en hij was mijn safe space om helemaal terug te keren naar mijn kern.

Ik leerde dat als je vanuit je zielsverlangen onderneemt, je uit je trauma kunt breken, een bedrijf kunt bouwen wat fijner en gemakkelijker werken is, en je leven meer vervulling krijgt. En dat als je dát doet, je werkelijk fearless kunt ondernemen

Nu begeleid ik vrouwelijke onderneemsters met een seksueel trauma of een ander jeugdtrauma in contact te brengen met hun zielsmissie en dus met de ziel van hun bedrijf. Ik breng ze naar waar ze zelf  nog niet bij kunnen, zodat ze zichzelf toestaan op een andere manier succesvol te worden (niet alleen vanuit het hoofd).

Jouw ziel spreekt tot je in beelden. Ik heb een scala aan manieren om jouw je de beelden van je ziel te laten zien: systemische opstellingen, kunstzinnige uitingen, paardencoaching en mijn eigen energetische vermogen om te zien wat jij nog niet ziet.

Ik ben jouw moedvergroter.

Fearless groetjes Monique Lavec