Gratis Fearless Expeditie

Ontdek en benut de kracht van jouw onderscheidende trauma-talent

In jouw trauma schuilen jouw grootste talenten. Een talent dat jij als onderscheidende superpower in jouw bedrijf of praktijk kunt inzetten, waardoor je gaat opvallen in de steeds voller wordende markt.

Het ontdekken van je Trauma-Talenten is een avontuurlijke expeditie. Dit doen we samen tijdens de GRATIS Fearless Expeditie. Ik ben jouw kompas om tot de schat – jouw talenten – te komen

 

Vul je gegevens hieronder in om met de gratis Fearless Expeditie te starten.

Door het gratis Fearless Expeditieboek aan te vragen voorzie ik je van de nodige fearless inspiratie die je verder helpt als ondernemer. Je kunt je hier op elk moment voor afmelden

Jouw trauma als brandstof voor je business

Stel je eens voor dat je jouw traumatische ervaring die een diepe impact heeft op jouw persoonlijke leven  en ondernemerschap, juist kunt ombuigen in brandstof voor jouw business?

Door je Trauma-Talent in je business in te zetten:

  • Val je op. Geef concurrenten het nakijken door jouw unieke talenten te benutten.
  • Trek je klanten aan bij wie jij je als een vis in het water voelt. Door juist jouw kwetsbaarste kant als superkracht in te zetten, maak je diepe en betekenisvolle connecties met de klanten die het diepst met jou resoneren.
  • Kun je je op een dieper level verbinden met jouw klanten, waardoor je meer en blijvende impact maakt
  • Versnel je het resultaat in jouw business. Buckle up, wees voorbereid op een groeiend banksaldo en het maken van meer impact.

Door mee te gaan op Fearless Expeditie ontdek jij jouw Trauma-Talenten op een leuke en lichte manier. Het is een ontdekkingsreis die maakt dat je de kracht leert omarmen die huist in jouw trauma. Als je dat helder hebt, kun je aan de slag met het creëren van een bedrijf of praktijk die echt bij jou past.

Dit allemaal zonder dat je je moet voorbereiden op een zware bergexpeditie of een verblijf op onbewoond eiland met rantsoenpakket.

Het enige dat je hoeft te doen voor deze gratis Fearless Expeditie is je naam en e-mailadres hieronder in te vullen. Dan kun je direct aan de slag, want je ontvangt na inschrijving het Expeditie werkboek in je mailbox.

Door het gratis Fearless Expeditieboek aan te vragen voorzie ik je van de nodige fearless inspiratie die je verder helpt als ondernemer. Je kunt je hier op elk moment voor afmelden

Met wie ga je op Fearless Expeditie?

Ik ben Monique Lavec en zelf heb ik de kracht van mijn eigen Trauma-Talenten ontdekt die ik heb ontwikkeld door mijn seksueel misbruik. Door mijn Trauma-Talent in te zetten, onderscheid ik mezelf in de drukke businesscoachingsmarkt. Dit doe ik met heel veel lichtheid en plezier.

Ik ben nu 28 jaar ondernemer en ik heb 3 bedrijven succesvol opgebouwd en verkocht. Het is mijn missie vrouwelijke ondernemers aan te moedigen om hun Trauma-Talenten te ontdekken, zodat ze die als concurrentievoordeel benutten in hun business. Hierdoor groeit niet alleen hun banksaldo, maar ook hun impact en het plezier in hun ondernemerschap.

Met deze gratis Fearless Expeditie ga jij jouw Trauma-Talenten ontdekken, zodat jij ook iemand wordt bij wie je stopt met scrollen op social media. Jouw ideale klanten herkennen zich in jou, wat maakt dat je kunt versnellen.

Lees meer over de geweldige resultaten van anderen


Naast mijn managment interimschap ben ik bezig een ander bedrijf op te bouwen. En daarvoor wilde ik een missie, een visie en een strategie uitwerken. Hoe pak ik dit aan vanuit al mijn ideeën? Hoe kan ik de kracht die ik ervaar vanuit mijn pestverleden inzetten om anderen te helpen?

En daar heb jij mij enorm bij geholpen. Ik kon ook de controle loslaten omdat ik je volledig vertrouw.

Jij bent niet alleen een strategisch sterke partner, je voelt ook heel goed aan wanneer er een persoonlijk stuk van mij aangekeken moet worden, voordat we weer verder kunnen met de strategie. Bovendien ben je een woordkunstenaar, tovenaar en magiër. Je hebt echt mijn passie en mijn gevoel gevangen in de woorden die je op papier zette. Ik voel mijn waarde nu x 1.000.

Natasja Kuijpers

Interimmanager (ZZP) met als unieke concept: maak van je teamleiders ondernemers en bouwt nu een bedrijf rondom de kracht van haar pestverleden

Jij hebt een visie, jij ziet waar ik naar toe ga, ook al zie ik dat zelf nog niet. Ik ben startend maar in één maand tijd ging ik dankzij Monique naar bijna € 2.500,00 omzet. Jij ziet de volgende stap om een business op te bouwen.

Valérie de Kriek

Levensverlichter en Krachtvergroter bij Valyu Coaching


Ik wil je even laten weten hoe blij ik ben. Vanmorgen alles rond mijn masterclasses ingesteld. De steun van jou in mijn rug maakt echt alle verschil. Jij gaat door waar andere businesscoaches stoppen.

Nans

Nooit meer ruzie over huiswerk

Ik heb na een jaar mijn parttime baan op kunnen zeggen en draaide ik € 68.000,00 omzet.

Omdat ik eindelijk zichtbaar durfde te zijn en mijn seksueel trauma en mijn familietrauma op geld kon achterlaten.

Céline Fabry

Magicienne Equestre

Ga mee op Fearless expeditie!

Door het gratis Fearless Expeditieboek aan te vragen voorzie ik je van de nodige fearless inspiratie die je verder helpt als ondernemer. Je kunt je hier op elk moment voor afmelden