The Essentials voor Fearless Ondernemen

Binnen één maand jouw easy instapproduct creëren en lanceren

 

Fearless ondernemen - business coach - trauma doorbreken - persoonlijke groei - bedrijfsgroei - business coaching - ondernemen - Fearless ondernemer

Hoe je er nu voor staat…

Je wil zo graag jouw klanten helpen met je totale oplossing, maar je merkt dat het slecht verkoopt.

Voor jou is het zo logisch dat je klanten een heel traject nodig hebben dat ze eerst inzichten verschaft waarmee ze vervolgens op alle bewuste, onbewuste en onderbewuste niveaus aan de slag gaan. Dat lijkt de enige, logische manier om transformatie voor mekaar te krijgen in hun leven.

Maar voor jouw klant kan dit heel overweldigend zijn.

Wat je bedrijf of praktijk mist…

is de essentiële tussenstap in je aanbod om op een simpele en laagdrempelige manier jouw allerleukste klanten in jouw bedrijf of praktijk te  krijgen.

De essentiële tussenstap…

is een easy instapproduct waarbij jouw klanten al een eerste klein maar super waardevol resultaat behalen. Op deze manier maken klanten kennis met jou, met jouw energie, met jouw unieke talenten en gaven. En niet te vergeten: met de waarde die je levert. En je zal zien dat ze hierdoor later veel gemakkelijker instappen in je complete traject, zonder dat je er dan hard aan hoeft te trekken.

Juist jouw Trauma-Talenten maken dat jij een streepje voor hebt op de rest van de wereld.

Het bizarre is…

Dat je zo’n easy instapproduct binnen een maand kan creëren en lanceren. Dit zorgt voor een extra inkomstenstroom én het is tegelijkertijd een hele mooie opstap voor je klanten om daarna met jou verder te werken.

Er zijn zoveel coaches en therapeuten die een klein aanbod maken wat niet echt past bij hun doelgroep, en daardoor helemaal niet verkoopt. Sterker nog: vaak past het niet helemaal bij hen als persoon en benutten ze niet hun Trauma-Talenten, waardoor zelfs hun kleine instapproduct een beetje ondergesneeuwd raakt in de massa.

 

Ik ben hier voor jou om dat te voorkomen..

  Fearless ondernemen - business coach - trauma doorbreken - persoonlijke groei - bedrijfsgroei - business coaching - ondernemen - Fearless ondernemer

  Want wat je misschien nog niet van me wist…

  Fearless ondernemen - business coach - trauma doorbreken - persoonlijke groei - bedrijfsgroei - business coaching - ondernemen - Fearless ondernemer

  …is dat ik al sinds mijn 10e weet hoe ik een onweerstaanbaar aanbod kan verkopen.

  Mijn vader was namelijk melkboer.

  Als ik op zaterdagochend om 07h00 plaatsnam op de omgekeerde melkkrat in de rijdende winkelwagen om te gaan venten, vroeg ik hem altijd: ‘Wat moet er vandaag weg?”

  “Frambozenvla.”

  Ik maakte zelf mijn aanbod.

  Meestal koos ik voor de variant: 2 potjes frambozenvla gratis bij 100 gulden aan boodschappen.

  Zo kon ik de boerinnen met grote gezinnen met een klein product zoals de frambozenvla die tegen de houdbaarheidsdatum aan schuurde, verleiden tot doen van de grote boodschappen (in elk geval boven de 100 gulden).

  En kreeg ik van mijn vader een knipoog als ik weer 2 potjes frambozenvla uit het koelvak achterin de wagen haalde.

  Het was een sport om aan het einde van de dag alle frambozenvla kwijt te zijn. En ondertussen  hadden we zoveel lol, mijn vader en ik.

  Je klanten blij maken hoeft veel minder complex te zijn dan je misschien denkt.

  Dus laten we samen in één maand een easy instapproduct creëren, waarmee je:

  • De vertrouwenspersoon wordt voor de klant.
  • Ontdekt hoe onweerstaanbaar je aanbod is, als het past bij jou als persoon en bij jouw Trauma-Talenten.
  • Een mooie extra inkomstenstroom op gang brengt.
  • Je eigen groep fans creëert, die daarna je stuk voor stuk in je complete traject willen stappen.
  • Nu een succes boekt, waar je steeds weer op voort kan borduren. Het raamwerk waar je toegang tot krijgt, kan je steeds weer toepassen.
  • Zelfvertrouwen als ondernemer een boost krijgt.

  Dit is exact wat we gaan doen in The Essentials….

  Dit is wat we gaan doen:

  Stap 1: ik stuur je alvast de Fearless Expeditie om je Trauma-Talenten te ontdekken. Die heb je nodig voor het vervolg.

  Stap 2: Durven kiezen voor een hele specifieke klantgroep waar jij helemaal van aan gaat en waardoor die klanten ook met jou kunnen resoneren.

  Stap 3: Bepalen van het eindresultaat van je easy instapproduct, waarbij je jouw Trauma-Talenten voor de volle 100% inzet.

  Stap 4: Kiezen van de vorm van je instapproduct (online/offline) en bepalen van de stapjes die je klant moet zetten, waardoor je het gemakkelijk maakt om JA te zeggen tegen je instapproduct.

  Stap 5: Bepaal de fearless je prijs.

  Stap 6: Maak concreet wat nodig is om je easy instapproduct snel te gaan verkopen.

  Vanaf dit moment ben jij volledig klaar om je easy instapproduct fearless te lanceren.

  Ik heb hier een hele toffe Zomer-aanbieding voor…

  Fearless ondernemen - business coach - trauma doorbreken - persoonlijke groei - bedrijfsgroei - business coaching - ondernemen - Fearless ondernemer


  Vandaag gemaakt, vandaag uitverkocht

  Ik heb met Monique in één ochtend het frame voor mijn eerste online programma opgezet, met als instapprijs € 33.

  Ik vond het best wel spannend, dus ik wilde starten met een testgroep van 15 deelnemers.

  Diezelfde dag om 4 uur ‘s middags publiceerde ik 1 post op Facebook en Instagram en namen we gelijk een filmpje op wat ik in mijn stories deelde.

  Nog dezelfde avond was mijn programma uitverkocht, ik wist niet wat me overkwam. Monique adviseerde me de volgende ochtend nog 5 extra plekken open te zetten en ook die waren om 11 uur weg.

  Ik heb nu een wachtlijst voor de volgende editie, omdat het voor mij veiliger voelt om nu eerst deze testgroep te draaien voordat ik de volgende stap zet.

  Het is zo snel gegaan en dat geeft me zelfvertrouwen, moed en plezier om nog meer programma’s te gaan maken. Dank je wel Monique wat een fantastische dag!

  Caroline Peeterges

  Shiatsu masseuse voor paarden

  The Essentials voor Fearless Ondernemen

  The Essentials is mijn allernieuwste programma voor het maken van jouw easy instapproduct en het belooft ontzettend waardevol te worden. Je hebt nu de kans  om met de Fearless Ondernemerskorting in te stappen (tot en met 14 juli 2024).

  Je hebt daarbij twee mogelijkheden…

  Je kunt kiezen voor de Do It Yourself versie.

  maar…

  Wil jij écht VERSNELLEN, dan kun je ook kiezen voor de versie Extended Edition, waarbij je mij als coach er een maand lang bij krijgt, ik je persoonlijk feedback geef en waarbij je 3 live coachcalls krijgt.

  The Essentials start op 15 juli 2024.

  Vanaf 15 juli ontvang je een maand lang elke werkdag van maandag tot vrijdag een opdracht die jou helpt bij het inzetten van jouw Trauma-Talenten in jouw bedrijf. Eenvoudige opdrachten die snel te implementeren zijn, en aan het eind van de maand voor groots resultaat hebben gezorgd.

   

  Je kunt eigenlijk niet verliezen.

  Laten we even rekenen.

  Stel dat jij een instapproduct maakt van € 57.

  Stel dat je er 6 verkoopt voor die € 57.

  Dan heb je je investering dus al terugverdiend.

  Zelfs als je een heel klein netwerk hebt, zitten er gegarandeerd 6 mensen in voor wie het interessant is om jouw instapproduct te kopen. Bovendien heb je dan iets in handen wat je doorlopend kan blijven verkopen.

  Dus laten we deze zomer iets creëren wat voor wat extra vakantiegeld zorgt, zeker omdat de zomer hét perfecte moment is om AAN je bedrijf te werken, omdat het IN je bedrijf wat rustiger is.

  Pak jij in de zomervakantie door? Dan zal je de zomer van 2024 herinneren als de periode waarin alles veranderde.

  Hierna ben je helemaal klaar om een vette (door)start te maken na de vakantieperiode!

  Ik heb nog nooit een businesscoach zo snel een aanbod in elkaar zien zetten.

  Monique is echt een andere businesscoach. Zij belichaamt gewoon het Fearless Ondernemerschap.

  Tamara Knapen

  Sarie Marijs Coaching

  Lees meer over de resultaten van anderen


  Naast mijn managment interimschap ben ik bezig een ander bedrijf op te bouwen. En daarvoor wilde ik een missie, een visie en een strategie uitwerken. Hoe pak ik dit aan vanuit al mijn ideeën? Hoe kan ik de kracht die ik ervaar vanuit mijn pestverleden inzetten om anderen te helpen?

  En daar heb jij mij enorm bij geholpen. Ik kon ook de controle loslaten omdat ik je volledig vertrouw.

  Jij bent niet alleen een strategisch sterke partner, je voelt ook heel goed aan wanneer er een persoonlijk stuk van mij aangekeken moet worden, voordat we weer verder kunnen met de strategie. Bovendien ben je een woordkunstenaar, tovenaar en magiër. Je hebt echt mijn passie en mijn gevoel gevangen in de woorden die je op papier zette. Ik voel mijn waarde nu x 1.000.

  Natasja Kuijpers

  Interimmanager (ZZP) met als unieke concept: maak van je teamleiders ondernemers en bouwt nu een bedrijf rondom de kracht van haar pestverleden

  Jij hebt een visie, jij ziet waar ik naar toe ga, ook al zie ik dat zelf nog niet. Ik ben startend maar in één maand tijd ging ik dankzij Monique naar bijna € 2.500,00 omzet. Jij ziet de volgende stap om een business op te bouwen.

  Valérie de Kriek

  Levensverlichter en Krachtvergroter bij Valyu Coaching

  Ik heb na een jaar mijn parttime baan op kunnen zeggen en draaide ik € 68.000,00 omzet.

  Omdat ik eindelijk zichtbaar durfde te zijn en mijn seksueel trauma en mijn familietrauma op geld kon achterlaten.

  Céline Fabry

  Magicienne Equestre

  Veelgestelde vragen

  Is er een mogelijkheid om feedback te ontvangen?

  Jazeker! In het geval dat je graag feedback wilt om nóg sneller resultaat te bereiken, kies dan voor de Extended Edition.

  Je ontvangt dan in een Facebookgroep persoonlijke feedback van mij.

  Ik sta bekend om mijn scherpe denken en het zien van jouw potentieel. Mijn belofte is dat je met mijn feedback maak jij jouw aanbod mega onweerstaanbaar en je niche super helder.

   

  Wanneer zijn de live sessies?

  Wat super dat je interesse hebt in The Essentials Extended Edition. De live sessies vinden plaats op:

  • 24 juli 09h30-11h00
  • 7 augustus 09h30-11h00
  • 16 augustus 09h30-11h00

  Van iedere sessie komt er een opname beschikbaar.

  Wanneer starten we?

  We starten op 15 juli 2024, je krijgt in de ochtend de eerste opdracht en op 16 augustus de laatste.

  Voor de Extended Edition is er op 16 augustus een afsluitende verdiepede masterclass.

  Hoeveel tijd heb ik voor de opdrachten nodig

  Natuurlijk is het zo dat het van belang is om voldoende tijd te besteden aan de opdrachten. Verwacht geen resultaat met dagelijks 5 minuten werk.

  Ik heb de opdrachten zo gemaakt dat jij er ook geen uren mee bezig hoeft te zijn. Zo is het haalbaar om iedere opdracht in 30-60 minuten te doen.

  Hoe lang hou ik toegang tot The Essentials?

  Vanaf 15 juli 2024 krijg je toegang tot The Essentials. Je hebt dan 1 jaar toegang tot de inhoud van het programma.

  Kies je voor de Extended Edition, dan heb je ook een jaar toegang tot de inhoud van het programma en de opnames van de coachcalls met de tafelopstellingen en de verdiepende masterclass. De Facebookgroep is open tot en met 31 augustus 2024.

  Dus komt de periode 15 juli  – 16 augustus je niet goed uit, of mis je bepaalde weken, weet dat je altijd het programma later kunt volgen.

  Hoe werken de extra motiverende onderdelen?

  Heel begrijpelijk dat je dit vraagt! Ik ga er alleen nog niet te veel over verklappen. Je kunt erop vertrouwen dat het leuke elementen zijn die je aanmoedigen.