Breek door je business barriéres

&

Traumahealing met paarden

3- daagse exclusieve 1-1 FEARLESS VIP-Retraite

Welkom Heldin

Welkom Heldin

Welkom Heldin

Welkom Heldin

Welkom Heldin

Je hebt al zulke grote stappen gezet… die anderen niet hebben gezet.
Dat kunnen ze ook niet, simpelweg omdat ze niet hebben meegemaakt wat jij hebt meegemaakt.
Seksueel misbruik maakt je namelijk anders.
Als mens. Én als ondernemer.
Jij hebt dat speciale gen.
Dat gen dat van jou een overlevingskunstenaar maakte.
Een female warrior.
Een doorzetter. Een doordraver en een doorbijter

Je weet dondersgoed dat jij iets hebt te brengen. Dat jij in staat bent het beste in anderen naar boven te halen, zodat er wezenlijk iets verandert in hun dagelijkse leven.
Je voelt ergens wel dat je impact maakt, maar jij vindt dat wat jij doet, héél normaal.
Je voelt ook dat je ergens iets laat liggen.
Kansen en mogelijkheden in flow en impact.
In groei en in geld.
Wat je je tot nu toe misschien niet besefte, is dat jouw seksueel misbruik verleden stiekem jouw in jouw business is geslopen.
Dat jij nu nog onderneemt vanuit trauma-response
Waardoor jij jezelf klein houdt.
Terwijl je van groot droomt.

Ik laat je de andere kant van de medaille van jouw seksueel misbruik zien. De kant waar de kracht huist. Jouw grootste inner power.

Monique Lavec

Jij kunt met jouw bedrijf het unieke en stralende verschil maken

Ik zie jou groot. Want er zit een enorm grote schat verborgen in jouw seksueel misbruik. Een kracht en onbenut potentieel dat jij nu nog niet ziet, maar wat jou en jouw bedrijf echt onderscheidend maakt. Ik laat je de andere kant van de medaille van jouw seksueel misbruik zien. De kant waar de kracht huist. Jouw grootste inner power.
Stel je voor dat je op een ochtend wakker wordt en je de macht over jezelf helemaal terug hebt gepakt? Dat jij jezelf durft neer te zetten als expert en autoriteit op jouw gebied? En daar voor de volle 100% voor durft te gaan staan? En dat jouw klanten met liefde goud voor jouw goud betalen? Dat jouw waarde volledig wordt erkend?
Dat jij onverschrokken, onaangepast en ongeëvenaard jouw business naar werkelijk succes leidt
Monique Lavec

Stel je voor dat je op een ochtend wakker wordt en dat je 

 FEARLESS bent…

Zodat jij met jouw bedrijf het unieke en stralende verschil maakt.
Vertrouw me: I’ve been there, done that.
Als ik het kan, kan jij het ook.

Ik weet dat jij de stap ook kunt zetten.
Om een FEARLESS Ondernemer te worden.

Ik geloof echt dat jij er klaar voor bent om dit onderdeel van je seksueel misbruik ook aan te kijken. Dat je meer dan ready bent om die invloed in je business te overstijgen.
Je moet alleen weten hoe je moet durven.
En dat leer je en ervaar je tijdens de FEARLESS V.I.P.-retraite.
Waar je 3 dagen lang exclusief 1 op 1 toegang hebt tot mijn intuïtieve, snelle en creatieve brein. En waar ik je samen met de paarden liefdevol door je barrières heen loods.

Start jouw helende reis met de FEARLESS V.I.P.-retraite.
Om Fearless te gaan ondernemen is actie nodig.

Weet dat ik er 3 dagen lang voor je ben, every step of the way…

Hallo
Ik ben Monique Lavec en net als jij heb ik mijn eigen strijd doorgemaakt. Op mijn achtste werd ik geconfronteerd met seksueel misbruik, een ervaring waarover nooit meer werd gesproken.
Het zwijgen verstikte mijn diepste verlangen: het vertellen van verhalen op het podium van een theater. En dus koos ik voor journalistiek, een manier waarop ik toch verhalen kon vertellen – zij het die van anderen. Ik leerde vragen te stellen, zodat ik niet over mezelf hoefde te praten.
Mijn eigen wensen verdwenen naar de achtergrond, vergeten in de chaos en opgezweept door carrièremogelijkheden. Ik werd de queen van de aanpassing, maar allergisch voor macht en autoriteit. Op mijn tweeëntwintigste startte ik mijn eerste bedrijf als alleenstaande moeder van een tweejarige zoon. Ik werkte onvermoeibaar, wanneer mijn zoon op school was of sliep en verdiende goed mijn geld. Met keihard werken. Dat bedrijf verkocht ik 10 jaar later.
In mijn zoektocht naar wie ik was voor mijn 8e en naar wat ik hier te doen heb, dacht ik mijn roeping te hebben gevonden in het zorgen voor anderen. Op mijn 33e brak ik samen met mijn toenmalige man door met ons culinaire mini-hotel in de Ardennen. Ons unieke concept werd opgepikt door 67 tijdschriften en kranten en 5 TV-programma’s. De kurk ging van de champagne toen we in 2013 werden uitgeroepen tot beste hotel van België.
Ik creëerde, ondernam en gaf altijd meer dan alles wat ik had. Ik richtte bedrijven op waarin ik niet op de voorgrond hoefde te treden – ik keek wel uit. In het hotel stond ik het liefst in de keuken, zette de lokale leveranciers in de schijnwerpers en liet mijn man grenzen stellen aan de klanten en conflicten met hen oplossen. Tot 11 jaar geleden wist ik niet dat mijn seksueel misbruik invloed had op mijn manier van ondernemen en op mijn bedrijven.
Totdat mijn paard Maestro in mijn leven kwam.
Hij liet mij meedogenloos liefdevol de diepte in duiken. In mezelf. En in mijn misbruik. En hoe ik mezelf compleet was kwijtgespeeld in alle moeite die ik deed om me aan te passen. Te pleasen en te verpieteren. Door zijn explosieve gedrag gingen alle sluiers opzij, alle maskers af. Ik kon niet meer anders dan mezelf ZIJN. En zo hielp hij mij healen. En zag ik eindelijk hoe alles wat ik ondernam een reactie was op mijn trauma. Mijn seksueel misbruik zat overal.
Maestro hielp me op te staan. Me uit te spreken.
Hij leerde mij Fearless voor hem te worden.
Ik heb dankzij Maestro mijn eigen coachingsmethodiek ontwikkeld : een combinatie van mijn eigen Safe Space coachingsmethode met paarden, die ik moeiteloos laat aansluiten aan de thema’s waar jij specifiek mee worstelt. Mijn paarden loodsen je liefdevol door je barrières heen. Eén voor één. Step by step. Terwijl ik zorg voor jouw Safe Space.
Ik ben nu die unieke combinatie van blokkadeopruimer, moedvergroter en schatvinder.
I show up met alles wat ik ben, en met alles wat ik zelf heb gezien, ervaren, doorleefd en overwonnen. En het is mijn missie om de invloed van seksueel trauma in het ondernemerschap te leren overstijgen zodat jij je eindelijk bevrijdt en kunt gaan staan voor wat jij hier te doen en te brengen hebt.
And to become FEARLESS.

Dit is mijn diepste wens voor jou
Ik zie een wereld voor me waarin vrouwelijke ondernemers met een seksueel misbruik verleden zich kunnen bevrijden van de ketenen van hun trauma. En moet je dan eens zien hoe het ondernemerslandschap verandert. Als al deze vrouwen gaan voor FEARLESS Ondernemen.
Geloof me, dit is niet het gemakkelijkste project om te doen. Wel het juiste.
Doe mee. Sta ook op. Met alle krassen op je ziel.
En kies voor jouw ticket naar Fearless. En naar freedom.
Er is zoveel meer mogelijk dan jij nu denkt.

Een coaching met mijn paarden brengt je veel sneller naar de essentie
Monique Lavec

Waarom paarden

Paarden zoeken altijd naar leiderschap, want dat verhoogt hun kansen op overleving.
Zo simpel is het.
Dat maakt dat paarden super geschikt zijn voor vragen die te maken hebben met leiderschap en ondernemerschap met een onderliggend trauma. Samen met mijn paarden ontdek je je blinde vlekken, je on-ontdekte potentieel.
Een Safe Space coachingssessie met mijn paarden brengt je veel sneller naar de essentie. Zo levert een sessie net dat extra op wat tijdens gesprekken op kantoor met een therapeut of een coach mist: de onzichtbare hooggevoeligheid en instant en instinctieve feedback van de paarden.
Paarden tonen je wat je onbewust verdedigt en wat niet meer bij je past, maar wat je toch blijft doen. Bijvoorbeeld: je doet je best om te voldoen aan een ideaal (onrealistisch) beeld van een sterke vrouwelijke ondernemer. Maar mogelijk komt dat niet overeen met hoe jij voelt, omdat jouw seksueel trauma jou klein houdt. En voilà zie daar de innerlijke strijd.

Mijn paarden bieden een extra perspectief op problemen, omdat paarden alleen instinctief kunnen reageren op wat er op dat exacte moment is; met een paard draai je niet om de hete brij heen.
Je kunt een paard niet bedriegen.
Een paard is een spiegel.
Ik bied een veilig kader waarin jij en mijn paarden letterlijk volledig aanwezig en welkom kunnen zijn, precies zoals ze zijn, met alles wat je meebrengt. Ik lees, hoor en voel de paarden en ik lees, hoor en voel jou. Ik help jou te vertalen wat de paarden je laten zien. Afhankelijk van wat er tijdens de sessie gebeurt, worden leiderschapsoefeningen afgewisseld met systemisch werk en/of energetisch werk.
Voor deze paardencoaching hoef je niks te weten over paarden. Alles gebeurt te voet – je stapt niet op het paard. Ik begeleid regelmatig mensen die onder de indruk zijn van het dier of er bang voor zijn, al je angsten zijn meer dan welkom.
Ik mix en match verschillende soorten en stijlen van coaching afhankelijk van jouw vraag : systemisch, energetisch, mindfullness, transformatief, regressie, hypnose, body awareness.
Mijn paarden zijn meesters in traumahealing voor jou met een seksueel misbruikverleden, omdat ze je helpen een gevoel van veiligheid te ervaren – ondanks hun masculiene energie, grenzen te stellen, communicatievaardigheden te ontwikkelen, je eigen macht terug te pakken, op je plek te gaan staan en daar te blijven staan tijdens dominant gedrag en je dwingen om in het hier en nu aanwezig te zijn.
Doordat je met de hulp van paarden, met hun directe feedback, ervaringsgericht leert, kun je deze vaardigheden ook in je dagelijks leven en je bedrijf toe te passen.

Take the next step

Voel jij nu een kriebel in je buik, een vlammetje dat aanwakkert, en wil je met mij bespreken of de FEARLESS V.I.P. retraite echt de volgende stap is voor jou, boek dan hier jouw gratis persoonlijke call met mij in. We kijken dan samen of deze retraite echt datgene is wat jou nu kan helpen een grote shift te maken. Ik zeg het ook eerlijk wanneer we geen match zijn.
Jouw helende reis start met de 3-daagse FEARLESS V.I.P.-retraite.
Deze FEARLESS V.I.P.-retraite is voor jou:
als jij persoonlijk al grote stappen hebt gezet in de healing van jouw seksueel trauma, zodat je er nu oké mee bent de next step te nemen en er ook businesswise mee aan de slag te gaan.

Na deze Fearless V.i.p Retraite:

Weet je wat je laat liggen in je business dankzij de FOS (Fearless Onderneming Scan)

Heb je ontdekt wat je grootste goud is dat ligt verborgen in jouw seksueel misbruik wat jou en jouw bedrijf zo uniek maakt

Heb je het aanbod gecreëerd wat je al zo lang visualiseert 

Heb je je bedrijf versimpeld omdat je aanbod helder is, logisch en op elkaar aansluit

Heb je een super scherpe focus

Heb je je blokkades verkleind

En je moed vergroot

Ben je meer thuis in jezelf

En ben je een grote stap dicht bij het manifesteren van het bedrijf dat je al zo lang visualiseert.

Op het programma staan

strategische coachingssessies, Safe Space Sessies met paardencoaching, lichaamswerk waarmee jij op een zachte manier beter in verbinding komt met je lichaam. Ontspanning is noodzakelijk om helder te zien. Het driedaagse programma maak ik helemaal op maat voor jou, zodat het volledig is afgestemd op wat jij nu nodig hebt om die grote stap voorwaarts te maken.

Een voorbeeldprogramma 

 

Dag 1

Aankomst tussen 12h00 – 13h00 en starten met een kennismakingslunch. 

Je maakt kennis met de paarden tijdens een ontspannende ademsessie met de paarden, zodat je kunt landen na je reis. We doen de FOS, de door mij ontwikkelde Fearless Onderneming Scan, zodat helemaal helder is wat we de volgende dag in de strategiesessie gaan doen. We doen ook een ritueel waarmee we de intentie voor de komende dagen neerzetten. Deze avond eten we samen.

Dag 2

Ik haal je op bij het hotel. We starten om 9h30 door je met je ademhaling en je lichaam te verbinden. Dan hebben we de hele ochtend een strategische sessie, gebaseerd op de FOS van gisteren. Na de lunch vind de eerste Safe Space Sessie met paardencoaching plaats. We eindigen de dag rond 15h30, zodat je ook nog tijd en ruimte hebt om alles te laten bezinken en te integreren.

Dag 3

We starten om 09h30 met ademhaling en lichaamswerk en we besluiten wat nodig is: nog een strategische sessie of een Safe Space Sessie met paardencoaching, of beide ; we doen datgene wat jij nodig hebt om te Durven Doen en we sluiten af met een creatieve therapeutische oefening om alles van de afgelopen dagen te integreren en om te kunnen ontspannen. Je gaat na de lunch naar huis met de moed om het opgestelde actieplan ook te durven uitvoeren.
Nogmaals: dit is een voorbeeldprogramma. Voordat je naar deze V.I.P. retraite komt, hebben we een online zoomsessie, zodat ik een programma op maat voor je kan maken. Weet dat het intensieve dagen zijn, maar in de avond heb je me-time voor jezelf. Er gebeurt veel, er komt veel los, je leert een hoop. Je hebt tijd nodig om te processen, te verwerken.

De energie van de Ardennen

De retraite vindt plaats in de Ardennen en dat betekent heel veel buitenland dicht bij huis. Hier is waar ik woon en waar mijn paarden wonen. Je logeert twee nachten in een hotel op 5 minuten rijden van de coachingslocatie en alle maaltijden en versnaperingen zijn bij de prijs inbegrepen.
De energie in de Ardennen is aardend en de natuur transformerend, twee elementen die maken dat jij je tijdens de retraite volledig kunt verbinden met jezelf en met je bedrijf.
Jouw investering voor deze 3 daagse all inclusive FEARLESS V.I.P. retraite
€ 3.333,00
Prijs is exclusief btw, betalen in termijnen is in overleg mogelijk. Is jouw bedrijf in Nederland gevestigd, dan wordt de BTW verlegd zoals dat heet, en hoef je die niet te betalen.
Dit krijg je allemaal tijdens je FEARLESS V.I.P. Retraite
Online zoomsessie waarin we jouw behoefte helder krijg, zodat ik een programma op maat voor je kan maken
2 overnachtingen op een eigen privé kamer in het hotel
2 x ontbijt in het hotel
2 x avondeten in het hotel
2 x lunches op de coachingslocatie
Koffie, thee, water en versnaperingen gedurende de dagen
Intentieritueel
FOS Fearless Onderneming Scan
Strategische business coachingssessies
Safe Space Sessies met paardencoaching om je blokkades te verkleinen
Ademhalings- en lichaamswerk sessies
Creatieve therapeutische sessie, inclusief materialen
Als je wil: een ontspannen activiteit, bijvoorbeeld een stilte wandeling met een missie
3 dagen lang persoonlijke en exclusieve begeleiding door mij, Monique Lavec
Transfers van het hotel naar de coachingslocatie
Een follow-up via een online zoomsessie van een uur, 10 dagen na de retraite, zodat je me nog vragen kunt stellen die oppompen na je retraite
Niet inbegrepen: je reis naar het hotel, gelegen in Waimes, in de Belgische Ardennen, een kleine drie uur rijden vanaf Utrecht